אני לא יודעת למה אבל התמונה הזאת גורמת לי לצחוק
ר רונה 95 New member 24/6/12 #3 תמונה חדשה של ג'נסן על הסירה שהוא ואשתו קנו) לידו זה שחקן שהשתתף איתו עוד בימי מלאך שחור וסמולוויל
ר רונה 95 New member 24/6/12 #4 תמונה חדשה של דניל כנראה יש אפליקציה באיפון שמוקדשת לה או משהו כזה ובקרוב מתחילה עונה שניה של 'Retired at 35' שהיא תהיה אורחת בה ותשחק אם חד הורית
תמונה חדשה של דניל כנראה יש אפליקציה באיפון שמוקדשת לה או משהו כזה ובקרוב מתחילה עונה שניה של 'Retired at 35' שהיא תהיה אורחת בה ותשחק אם חד הורית
ר רונה 95 New member 24/6/12 #6 ועוד אחת של ג'ראד מהטוויטר via @jarpad "Looks like I "missed a spot"!!!"
• •°D a N u § h°• New member 26/6/12 #12 מה עם הסידרה שלה עם ריאן הנסן? friends with benefits? היא מצליחה? ממשיכה לעוד עונה?
• •°D a N u § h°• New member 26/6/12 #11 וואי את ממש מתעדכנת הא? קנו סירה?!?! יפה להםםםם שיקחו אותי להפלגה בהזדמנות.. ומי זה השחקן הזה..? לא מוכר לי..
וואי את ממש מתעדכנת הא? קנו סירה?!?! יפה להםםםם שיקחו אותי להפלגה בהזדמנות.. ומי זה השחקן הזה..? לא מוכר לי..
ר רונה 95 New member 26/6/12 #13 אפשר להגיד שאני מעודכנת אני מעודכנת כי בפייסבוק אני בקבוצה שקשורה אליהם אז על הדרך אני רואה.. השחקן הוא שיחק בדארק אנג'ל אחד מהS1W אם זכור לך וראית.. ובקשר לסדרה היא לא חודשה לעוד עונה.. היו לה גם רק 12 פרקים וה13 מי שרצה קנה/ראה באינטרנט
אפשר להגיד שאני מעודכנת אני מעודכנת כי בפייסבוק אני בקבוצה שקשורה אליהם אז על הדרך אני רואה.. השחקן הוא שיחק בדארק אנג'ל אחד מהS1W אם זכור לך וראית.. ובקשר לסדרה היא לא חודשה לעוד עונה.. היו לה גם רק 12 פרקים וה13 מי שרצה קנה/ראה באינטרנט