אני לא יודעת אם

אני לא יודעת אם

אתם זוכרים אותי. אבל אני "קוראת" קבועה בפורום. נהנית מכל הגיגכם/ן (עציון ,סיגליהיא, ששבע, נוי היקרה, פנינה...) אני מצטערת זה מה שזכרתי ב "שלוף" ... רציתי לשתף אתכם/ן "בהגיג" "חכם " מידיי של חמתי... ת'שמעו: (אני בחורה מלאה..) חמתי: "ירדני, את יודעת שאת כמו בת בשבילי, אז אני מרשה לי להגיד לך משהו אישי.." (אני כבר נבהלתי.. אישית..) "קצת השמנת לאחרונה, אולי תעשי דיאטה או קצת תשמרי.., אני פוחדת |שתראי גדולה על ירוני שלי!!!!!!הדגש| מה אתם באמת חושבים שלא עניתי לה??? לא יודעת מאיפה זה בא לי אבל זה בא ככה" " @#%# יקירתי, גם את לא מי יודע מה פיצית על בעלך.. לפעמים את נראית לי כמו אמא שלו שאתם ביחד." ההיא, 20 דק' של הלם. סיפרה לחצי מדינה על מה שעניתי לה.. רק חבל שהתחילה מחציו השני של הסיפור, וכולם כמובן שאלו אותה, אבל מה את אמרת לה שהוביל אותה.... דבילית רצינית החמה הזו! ירדן - מקווה שנעמתי לכם...

הצילו אני מאוהבת ../images/Emo24.gif

וווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווו
, ככה עונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתם כולכם ?????????????????? ירדן
אפשר לבקש את ידך מבעלך?

Night Light

New member
../images/Emo6.gif

ברור שהיא התחילה מהחצי השני של הסיפור. מה, היא צריכה לצאת רעה?

איזה כייף היה

לקרוא את הודעתך, ולקבל קצת עידוד, כי בעלי לא אהב איך שעניתי לה... מה הוא אומר לי? : "לא נפגעים מפגועים.." הלו?!?!?! זה אמא שלך!!! עונה לי: "אז מה??!!" טוב, עקב ההלם שלקיתי בו לא עניתי לו יותר.. בעניין! תגידו, המפגש עם הבעלים או רק חברי פורום? אם כן אשמח להיצטרף!

geni1

New member
גם חמותי הבריקה...

לא מזמן - כשנכנסנו אליהם הביתה היא קוראת לי בקול : דיתוש , איך השמנת... בעלי מייד תקף אותה ואמר לה : את לא יודעת שלא אומרים דבר כזה לנשים... בעיניה שמן זה בריא...(נו, דור אחר). אבל כל הכבוד איך שענית לה. לא יודעת אם לי היה האומץ.
ברור שהיא ספרה לחצי מדינה - מה , שהיא תפספס הזדמנות כזו??

ואני אומרת לכולם......

חמותי - מעלה את חמתי. מזלי שהגוש קרח הזו גרה רחוקקקקקקקקקק. כך שאין לי עימותים, מפגשים, טלפונים מן שקט כזה........ גיסתי ילדה לא מזמן, נסענו לבקר והחמות הייתה שם. הילדים נכנסו והיא אפילו לא הטריחה עצמה לקום אליהם. היא לא ראתה אותם כמעט חודשיים. אמרתי כבר גוש קרח לא? ממש באותם ימים ביתי עברה ניתוח וחמותי היקרה, לא טרחה לבוא ולבקר, אלא נסעה לביתה אחרי ביקור אצל הבת שילדה. נו.......... משהיא יכולה להתחרות איתי על חמות כזו מדהימה????

למעלה