אני לא יודעת אם פה המקום לשאול...

h e l e n

New member
אני לא יודעת אם פה המקום לשאול...

אבל הפילו עליי משימה לקריסמס ולמרות שזה לא ממש עכשיו ולא ממש קשור לישראל, מבקשת את עזרתכן... אמו של בן זוגי ביקשה שאכין עבודות יד כמתנה ממינה ל6 חברות מהעבודה שלה לקריסמס. היא משלמת את ההוצאות במלואן וביקשה "שאזרום עם זה.." "מה שעולה לראש.." ולא עולה כלום!!! יש רעיונות??? היא ממש לא נתנה כיוון... משהו באווירת החג.. ??@!! אשמח לרעיונות תודה!
 

נוגרי

New member
הלן , אני חושבת שכדאי שתעלי את

שאלתך לפורום הראשי . הלוא זה שייך לאומנות שימושית . שם יהיו לך תשובות כיון שלא הרבה נכנסים לפורום החברתי . ביי ובהצלחה . מצטערת שאין לי רעיונות בשבילך .
 
הי הלן.... מנסה לעזור

רעיון נחמד שאת יכולה לעשות זה מעיין כדורי בדולח... פשוט לקחת צנצנות זכוכית... על המכסה להדביק בובה או פסל מעץ נגיד ואז לשים מים בצנצנת עם שמן וכל מיני נצנצים שיתפזרו במים ואז לסגור טוב עם דבק ויש לך כדור בדולח יפה בסגנון הכריסטמס... את יכולה להשמתש בצבעים של לבן ואדום וזה בכלל יתאים - בהצלחה!
 

nuky1

New member
הלן את יכולה לקחת כדורי קלקר

ולצפות אותם בפייטים וסיכות לתלייה על העץ. או שיש לי חוברת עם מלאכים קטנים מלבד .אם את רוצה תמונות וגזרות תתכתבי לי מסר.
 
הלך הנה רעיון

בסופר אצלנו לפחות התחלו למכור מפיות של סנטה. אצלנו זה בא מחולק ככה שאפשר להכין תחתיות לקפה/תה/אגנוג שלהם. אם תרצי אשמח לשלוח לך...... זה הרעיון הכי פרקטי שחשבתי עליו להכין מתנות למורות. עוד משהו שאפשר זה לצפות במפיות בקבוקונים קטנים עם סנטה. מוכרים פה בהון תועפות את הקנקן תה. האמת מקסים עם איש שלג וסנטה. נ.ב. מקוה שבקרוב תהיה החתונה - מתה לראות את החופה כבר
 

h e l e n

New member
תודה לכולכן!! הצעתי את הרעיון

של שוקובננה והיתה התלהבות אז עכשיו אני מנסה ליישם... אני באמת אכין גם קישוטים לעץ אשוח ומגש שאדביק עליו מפית של סנטה... תודה! ועדית... גם אני מתה כבר לראות את החופה... היא עדיין לא אצלי.. מבטיחה לצלם!
 
למעלה