אני לא חושב שהבנתי

neri1

New member
אני לא חושב שהבנתי

אני לא חושב שהבנתי את מה שהם אומרים ממש מבטלים את הסיגריות לייט זה ממש מטופש כי רוב האנשים מעשנים לייט

../images/Emo5.gif נרי, מי אומרים? על מה אומרים?

המעשנים ואני בינהם, מנסים להפחית מנזקי העישון על ידי שהם בוחרים לעשן סגריות עם רמת ניקוטין פחותה ורמת עיטרן (מזיק...מאוד מזיק) פחותה. והאמת הכואבת? כאשר הגוף צורך ניקוטין - הוא אינו מתחשב בכמות הניקוטין או העיטרן בסיגריה בודדת ולכן ברוב המקרים העוברים לעשן "לייט" יעשנו יותר - עד שרמת הניקוטין בדם תגיע לרמות אותן הגוף המסכן דורש. אבל אולי תגיד לי מי אמר למי ובאיזה ענין?

StimpyX

New member
אז מה עכשיו...

מה יעשו כל מעשני הלייט למיניהם? אמא שלי למשל מעשנת אך ורק L&M Lights, מה היא תעשה?? היא תעבור לאדום?? בשביל מה? כדי שהיא תהנה פחות מהסיגריה? אין מה לעשות, מי שמכור מכור, יעשנו יותר, יעשנו פחות, הכל מזיק..אין מה לעשות..אני חושב שזה חוק מטומטם, הרי סיגריה לייט היא סיגריה קלה, יש הבדל גדול בין סיגריה לייט לסיגריה רגילה, בואו ניקח לצורך הדוגמא את הסיגריות של חברת 'מרלבורו', יש הבדל ענק בין 'מרלבורו' ל'מרלבורו לייטס', הלייט היא הרבה הרבה יותר קלה מהאדום, ויש אנשים שמעדיפים את הסיגריה הקלה על פני החזקה יותר, זו ההנאה שבעישון בשבילם, אז בשביל מה להוציא חוק טיפשי כזה?? מה היה רע עד עכשיו?

ליאת ה ג

New member
ברבורה,

בדף הראשי של תפוז יש קישור לפורום הזה, עם הציטוט: שוב דופקים את המעשנים והפעם: מפסיקים למכור סיגריות לייט, כי הצרכנים נוטים לחשוב שהן פחות מזיקות. מה יהיה על המכורים? אולי תוכלי קצת להרחיב, למה מפסיקים ומתי? כי גם אני מעשנת לייט.

../images/Emo5.gif ליאת...נשבעת שזה חדש לי...../images/Emo46.gif

מי לא מעשן היום לייט??? גם אני כרגע ראיתי את הקישור לפורום - חייבת לברר מהיכן זה הגיע... עברתי על כל ההודעות בפורום - ואין לי שום מושג מתי יצאה ההחלטה הזו אל אור העולם... נכון, נחמד שאנחנו בשער תפוז אבל???? מי אמר? מי אמר?

cosmix77

New member
תחליף ללייט יהיה.. ממש מיותר.

אנשים מעשנים לייט לא -רק- ביגלל שזה "פחות מזיק" ביגלל שזה יותר חלש וזה סיגרייה טובה.. אז יוציאו את הלייט .. באמת זה מה שיעצור את המעשנים.. אין סיגריות אחרות?! תתעסקו בדברים יותר חשובים.

מקווה לקבל תשובה

ומהר מהנהלת הפורומים. בנתיים מחפשת "גזירה זאת" ברחבי הרשת... לא ידוע לי על כך...

ליאת ה ג

New member
אז הנה לך אחת

כל הסיפור הזה יצא מפרופורציות, פשוט לא יקראו לסיגריות לייט, אבל עדיין ימכרו אותם. התפיסה מאחורי האעיון המעט לא חכם הזה היא שאנשים לא יקנו לייט במחשבה שזה פחות מסוכן. אני ממליצה לך בחום לרשום הודעה ולשים בטאג ליין לכל המבולבלים שיגיעו הנה עם ?

למעלה