אני לא בטוח אם זה המקום לפרסם

ezaton

New member
אני לא בטוח אם זה המקום לפרסם

כתבתי מאמר, על פי אתר אינטרנט גרמני (שבו מילה לא הבנתי), שמסביר כיצד ניתן להפוך מערכת חלונות 2000 פרו למאפשרת raid-mirror ו- raid5. הבעיה התחילה מצורך שלי, כאשר נתון שיש מערכת 2000 פרו, וצריך לאפשר בה raid0. כידוע (אם ידוע) חלונות 2000 פרו תומך רק ב raid1 וב- spanning(בתוכנה), בלי ההאק הקטן הזה. מדובר בחמש עד עשר דקות של עבודה, אבל במקרים (נדירים) שבהם זה נדרש, זה שווה את זה. שוב, אני לא יודע כמה הדבר חוקי לביצוע. למיטב הבנתי, כנראה שלא ממש. אם מישהו מוצא לזה שימוש, יופי. אם הנהלת הפורום בוחרת למחוק את זה, גם יופי. להל"ן.

xroeeh

New member
~~~>

הפוך, Windows 2000 pro לא נותנת לעשות מערכים שיספקו fault tolerance כלומר היא לא נותנת לעשות Raid1 (שזה raid-mirror) ולא Raid 5, אבל כן נותנת לעשות Raid0 שזה פשוט striping ולתת יותר מהירות ופחות הגנה מפני כשל. ראה לינק. רועי

ezaton

New member
צודק

וזאת היתה כוונתי, אבל בארבע בבוקר, המספרים התחילו להחליף לי מקומות. כוונתי אכן היתה שחלונות 2000 לא מאפשר raid-mirror, ואילו, אחרי העניין הקטן שתיארתי, הוא כן. בדקתי אצלי, וזה אכן עבד.

antidot

New member
שיהיו בריאים הלינוקסאים האלה...

אני משאיר את השירשור רק בשביל להבהיר נקודה: זה לא המקום לפרסם דברים כאלה. קנית 2000 Pro ? שילמת אך ורק על הfeatures שמגיעים עם 2000 Pro. אתה רוצה RAID-5 תוכנה ? תקנה 2000/2003 Server. לטוב ולרע, חלונות זה לא לינוקס ויש דברים שמנוגדים לרישיון שברשותך...

למעלה