אני לא בטוחה

אני לא בטוחה

שזה הפורום המתאים אבל אני אנסה בכל זאת ניפרדתי מהחבר שלי לפני שנתיים, ועד עכשיו לא ממש יצאתי עם אנשים לאחרונה קצת השתנו המחשבות שלי בנושא והתחלתי לצאת עם בנים (jdate
) ניתקלתי בתופעה שמאוד מטרידה אותי ולמרות גילי המופלג אני לא כל כך יודעת איך להתמודד איתה: כל הבנים בלי יוצא מן הכלל (במידה והם היו מעונינים בי) מושכים כבר החל מהפגישה השניה לכיוון של פגישות קצת יותר חמות
עכשיו, שלא תבינו אותי לא נכון אין לי שום בעיה עם זה...להיפך
העיניין הוא שאני מרגישה קצת לא בנוח לתת למישהו שרק היכרתי למשש אותי אני מרגישה שאני צריכה עוד קצת זמן, אפילו אם זה רק שבוע מיום הפגישה הראשונה האם אני לבד בעיניין הזה?

את לא לבד-

ואני גבר... אני לא חושב שבחורה שאני אכיר (ועוד דרך JDATE), תתן לי להתחיל איתה בצורה "כבדה", חוץ מזה שזה לא נראה לי ראוי. צריך זמן הכרות עד שנכנסים לעומק העניין
.

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

סופגניה, קחי את הזמן שלך ואל תהססי לומר "לא" אם לא מתאים לך...

סופה 20

New member
יש לי דעה שונה לעומת השניים שמעליי

תראי את חושבת שזה מהר מידי... אבל את גם ציינת שזה אין לך בעיה עם זה ... אם את זורמת איתו אין סיבה שהוא לא ירצה פגישות חמות יותר.. ברגע שתעשי ברייק הוא יעצר...(לפחות אמור...) זה תלוי מה בראש שלך (מניח שמשהו רציני).

../images/Emo18.gifההודעה הבאה לא עניינית בכלל

גגגגגגגגגגגגגגגרררררררררררררררר......... *פורקת זעם* על JDATE!!!!!!!! יש להם את הפרסומות הקופצות הכי משגעות בעולם!!!!!! תמיד חייבת לקפוץ איזה פרסומת מעפאנה של הJdate האלו... גגגגגגגגגגגגגגגררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!

seeyou

New member
את לא לבד בעיניין הזה!../images/Emo140.gif

אבל תזכרי שאת בתקופה שהמהירות היא הבסיס לקיום! תמיד הבנים היו מחוברים ל-ADSL !!! ועוד דבר... הכול תלוי בך...בגישה שלך... יש בנות שיוזמות אפילו ממבט תמים! בחור שלא מנסה אומרים שהוא מסורס....

yonuchka

New member
קחי את הזמן

אם את באמת מנסה למצוא משהו רציני אז ברור שצריך לחכות קצת, ליצור מתח מיני והכול. אבל מצד שני, אם את חמה על הבחור והוא עלייך, אז למה לא ללכת על זה?! תעשי מה שהלב שלך אומר לך ( או אולי ההורמונים במקרה הזה?)

למעלה