אני לא בטוחה אבל...........

blinkme

New member
אני לא בטוחה אבל...........

ילד מהיכתה שלי אז יש לו בן דוד שיש לו דוד שהוא שוקי וויס שהוא מארגן הופעות של להקות מחו"ל הוא זה שהביא את גרביג´ ווסט לייף פייב ועוד...... בקיצור ילד מהכיתה שלי אתר לי שבלינק באים לארץ אבל אני לא יודעת אם זה נכון אבל אני גם לא יודעת אם זה לא נכון הוא אמר לי שהם יבואו בחופש הגדול ביי ביי

xero1

New member
מה? חס ושלום! ../images/Emo54.gif

עדיף שבלינק לא יבאו להופיעה בארץ מאשר שהם יבואו כן אבל יופיעו עם ווסטלייף ופייב. פטו פטו פטו! ודופקים עכשיו 3 פעמים על עץ!

blinkme

New member
באמת!

מה פתאום כל ארץ ישראל רוצה שהם יבואו לארץ חוץ מאמא שלי שהיא חושבת שהם מפחידים חחחחחחחחLOL טוב שיהיה בקיצור זה מה שהוא אמר love ya guys bye bye

xero1

New member
אז אמא שלך אישה חכמה מאוד!!

מה????? שהם יבואו לארץ ביחד עם אנ*צינק וילדי-הרחוב-האחורי???? חס ושלום!!! דיפקו עכשיו שלוש פעמים על עץ!!! לא נישמע דבר זה בישראל!! אם זה היה תלוי בי, הייתי מארגן הופעה של בלינק, ביחד עם ג´י שאוכל ת´עולם ופניקס טי אקס! זאת הייתה יכולה להיות וואחד הופעה. ושבלינק היו מנגנים את השירים מהשור הזועם והחתול הכועס. אוייי... אשליות

~BLINK182_gurl~

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

שלא יבואו.......!!!!!!!!!! אם הם יבואו סתם זה יהיה מקור לפיגועים........ וחוצמזה ההורים שלי לא ירשו לי ללכת במצב הביטחוני הנוכחי..... bilnk- stay where u r..... dont start lookin 4 trouble in israel.... סתם מיותר

blinkme

New member
נגיד שכן אז...........

אז מה אם הוא הומו אני רוצה שבלינק יבואו לארץ כמו כל הפורום הזה ואם הם יבואו אני בטוחה שכל הפורום (כמעט)ילך להופעה מישהוא ראה את בלינק182 בהופעה חיה במציאות??????????

xero1

New member
מה פתאום?

כמו שכבר אמרתי, למה שבלינק יבואו להופיע ביחד עם ילדי הרחוב האחורי???. זה טיפשי!!!!

xero1

New member
עכשיו קרעת אותי

"כי בא להם"????????????????????????????????? אם כל הכבוד שאולי בלינק באמת קצת עכשיו יותר בכיוון של הפופ, לא ניראה לי שהם יסכימו להופיעה ביחד עם הלהקות בנים האלה או שהלהקות בנים האלה יסכימו להופיעה איתם. ואמרתי כבר, אם הם יבואו לארץ, זה יהיה אם כבר לבד, או עם sum41 או fenix tx או ג´ימי שאוכל את העולם. תעשי טובה. תחשבי בהגיון.

blinkme

New member
נו פסדר!

אתה צודק 100% זה לא שאמרתי שהם יבואו לבד ברור שהם יבואו אבל לא נראה לי שsum41 יבואו איתם לסיבוב הופעות (
) אולי איזה להקת חימום

Josie

New member
אבל

מי אמר בכלל שהם יבואו עם הלהקות האלה? היא רק אמרה שמי שיביא אותם זה אותו אחד שהביא את הלהקות המסריחות האלה...

blinkme

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif

נכו הכי טוב שהוא יביא להקה קלי כמו בלינק182 מה הוא חשב לעצמו שהוא הביא את ההמואים האלו ווסטלייף ופייב???

למעלה