אני לא בחופשה אני בוויקישן (חופשה באנגלית)
M may90 New member 4/9/05 #3 ואני ב... איך אומרים חופשה בספרדית? חעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!1111שש (כי מישל היא המודל לחיקוי שלי-NOT )
M M i c h e l l e B New member 4/9/05 #4 אועוועהאוהאוהועאו!!!!!!!111שלושחמש את רומזת שאני לא המודל לחיקוי שלך..? מאי, ואני עוד תליתי [?!] תקוות!!! לאלאלאלאלאאלאלאלא (בלע, אין לי מושג אם שלחת לי הודעה או שלא קיבלת את שלי, המסנ דפוק ;[) אה ואני לא יודעת איך אומרים חופשה בספרדית אבל בצרפתית זה וקאנסס :] vacances
אועוועהאוהאוהועאו!!!!!!!111שלושחמש את רומזת שאני לא המודל לחיקוי שלך..? מאי, ואני עוד תליתי [?!] תקוות!!! לאלאלאלאלאאלאלאלא (בלע, אין לי מושג אם שלחת לי הודעה או שלא קיבלת את שלי, המסנ דפוק ;[) אה ואני לא יודעת איך אומרים חופשה בספרדית אבל בצרפתית זה וקאנסס :] vacances
M may90 New member 4/9/05 #10 בוהו ../images/Emo7.gif למה כשאני עושה את ה|"אמוטיקון" הזה במקלדת זה יוצע עם עוד קריצה כזאת? הנה:
L L i v i New member 4/9/05 #16 אנחנו לא עילגים....טוב , הם כן , אני לא סתם , אתם לא עילגים! טוב , אולי קצת... *זה מה שהולך לקרות לי אח"כ* ->
אנחנו לא עילגים....טוב , הם כן , אני לא סתם , אתם לא עילגים! טוב , אולי קצת... *זה מה שהולך לקרות לי אח"כ* ->