אני לא בא

אני לא בא../images/Emo10.gif

סתם. עכשיו השאלה שלי. יש מישהו שמתרגש?חושש?מתבושש? או עוד משהו שנגמר ב-שש.? פרפרים בבטן וכו' כי אני דיי מתרגש(חעחע) ולונה הבטיחה לי מכות
אז יאללה תשרשרו

לונה..

New member
חחחחחח יו עשית לי התקף, רשע ../images/Emo122.gif

וואי וואי, איזה מכות תקבל! אבל קודם
דבר שני, התרגשות? ממש לא, אני רק מצפה לראות איך לפחות עשרה אנשים מתעלפים אחד אחרי השני כמו דומינו ראלי, זה יהיה מזה מגניב
חח טוב, שיהיה אחלה ערב.

¥EleVatioN¥

New member
התרגשות-זאת אני../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

חחחח ווא ווא מזה מתרגשתתתת סופסוף לראות את כל הבקועים והבקועות שיש פה בפורום פנים מול פנים זה פשוט הולך להיות אדיר חחחח מקווה להשאר על הרגליי באמת

סוזן50020

New member
צודקת אחותי!../images/Emo66.gif

גם אני אסתקרן לראות מי אתם ולשוחח המון איתכם בעיקר

הגרהS

New member
אני מאוד מתרגשת.. ומצפה

לראות את כולכם.. אני רק מקווה שאני אגיע אוףףףףףףףףףףף עיצבון.. ומה בסוף קבעתם? באשדוד ב10.7?? וואי אם אני אגיע יהיה כזה כיף.. אני כבר לא יכולה לחכות
לילה טוב לכולם

¥EleVatioN¥

New member
עגררררררררר../images/Emo124.gif../images/Emo129.gif

לא ראית את שירשור המפגש? יום חמישי הבא ה-10.7 בשעה 16:00 [4 אחורי הצהריים למתקשים
] זה יוצא אחרי המבחן??

A n G e l i T

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

אורלי בובה... 4 זה לא אחרי הצהריים שעה 4 זה צהריים... אבל חפיפי.... אנג"לינה ג"ולי האחת ויחידה אנג"לינה ג"ולי היא פשוט פצצה

A n G e l i T

New member
לא באה בסוף..תסתכלו בהודעה למה...

אני לא יוכל להגיע בסוף לפגישה... כי הרגע דודה שלי התקשרה ואמרה שהם הולכים לגן גורו..מכירים? אל תחשבו שזה של ילידים קטנים כי ממש לא...וזה בבית שאן... והיא אמרה לי שהם הולכים ביום חמישי הזה... וישר שמעתי יום חמישי הזה...ידעתי שזה יוצא ה-10.7.03 שזה המפגש...אז אמרתי לא,אני לא יכולה לבוא...ואם הם יכולים ללכת ביום אחר... אך היא לא יכולה...מכיוון שכל הימים היא עובדת עד מאוחר...וביום חמישי היא כבר לקחה חופש...ואמי ראתה שאנחנו מדברים הרבה ...והיסתקרנה לדעת למה...ואז אמרתי לה שהיא שאלה אותי אם אני רוצה לבוא איתם לגן גורו... ואמא שלי אמרה לכי איתם גם אני יבוא ולא הייתה לי ברירה אלה להסכים... כי לא רציתי להשאר לבד בבית...והם יהיו שם עד מאוחר! טוב לאנורא במפגש הבא כנראה אני אבוא אבל אבנר ...זה יצא לך טוב...לא תצטרך לראות אותי... גם אני בטוחה שלא רצית! פיו...כואבות לי עכשיו הידיים מרוב שכתבתי כל כך הרבה... טוב הלכתי... אנג"לינה ג"ולי האחת ויחידה אנג"לינה ג"ולי היא פשוט פצצה

¥EleVatioN¥

New member
בעסה ../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

שלא תוכלי לבוא וול תבואי פעם הבאה באמת ואורית תפסיקי להדבק לאבנר כבר אוקיי? אל תפני אליו והוא לא יפנה אלייך

הגרהS

New member
בשורות דיי טובותתתתתתתתתתת

אז ככה.. אימא שלי דאגנית בלעעעעעעעעעעע ואת המבחן אולי אני לא עושה.. כי אפשר לעשות אותו באוגוסט ובמילא אני לא מוכנה לעשות אותו עכשיו.. אז ככה אני אגיע רק עם מונית שירות.. אבל הקטע.. כמה עולה מונית עד לאשדוד?? ניראה לי שדיי הרבה :\ אני אברר פרטים\מחירים ואחזור אליכם אמןןןןןןןן שזה זול אמןןןןןןן טפו טפו טפו אני חייבת לבוא למפגש הזה... תתפללוווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חולה שכמותי

¥EleVatioN¥

New member
היידד|מתפלל|../images/Emo129.gif

מחזיקה אצבעות חזק חזקקקקקקקק גם ברגליים

למעלה