אני לא א-מינית,אבל

sonaku

New member
אני לא א-מינית,אבל

יש לי נטייה למשוך אליי א-מיניים ולהתאהב בהם. לרצות את הבלתי מושג. כמו להתאהב בהומו או בסטרייטית,או כל דבר אחר שאני לא יכולה לקבל.
אני מאוד מינית האמת,אולי מינית מידי. הלוואי והייתי יכולה לשלוט ביצרים שלי ביותר קלות...קצת מקנאה,אני חייבת להודות.
רציתי רק לומר שכל הא-מיניים שיצא לי להכיר היו האנשים הכי נפלאים שפגשתי אי פעם! פשוט מקסימים אחד אחד. ואחת אחת. וכל מה שבאמצע.
חבל שמיניות זו לא בחירה,אני חושבת שהכל היה יותר קל אם היינו יכולים לבחור. או ללחוץ על כפתור הפעלה והשתקה.
רק רציתי לציין תמיכה ואהבה ליצורים הכי לא מיניים שאני מכירה! תודה שאתם מאזנים את כדור הארץ :)
יש סקס בכל פינה,סוף סוף רואים גם את הצד השני במשוואה

את יכולה רק לגלות לי איך את מושכת אליך א-מיניים?

אצלי זה בדיוק הבעיה ההפוכה

sonaku

New member
כישרון מולד למשוך אליי צרות חחח

גם הם כולם יפיפיים! אחד אחד. בצורה מושלמת. זה קצת מלחיץ חחח
רוב הא-מיניים שפגשתי הם אנשים מאוד מתוסבכים ונורא רגישים,זה בדיוק סוג האנשים שאני מושכת אליי..אני אוהבת לגרום להם להיפתח אליי ולסמוך עליי. זה עושה לי טוב בלב :)

queen helen

New member
שלחי אותם לפורום!

אני רוצה הרבה גברים א-מיניים יפיפיים מתוסבכים!

sonaku

New member
יו גברים מתוסבכים זה יותר גרוע מנשים,נשבעת!

ואני לא שולחת אותם לשום מקום! הם שלי חחח סתם,תפסתי בעלות על חבורת גברים חח
אשלח אותם לפורום,שיקראו קצת ושיראו לפחות שהם לא לבד..תחושת בדידות זה משהו שנמצא אצל הרבה א-מיניים,לא?

במובן של זוגיות, כשמרגישים שלא ניתן ליצור אחת

כזו בגלל הקטע המיני, זה גורם לתחושת בדידות.
בנוסף, עצם הא-מיניות, גורמת להרגשה של 'חיצוניות' מסויימת, שאת/ה לא חלק ממה שכולם.

אז כן, רובנו ממש שמחנו לגלות את הפורום.

sonaku

New member
אבל זוגות א-מיניים קיימים..

וקשר לא מתבסס על סקס בלבד..אני מבינה שזה קשה יותר,כן,אבל זו לא סיבה לאבד תקווה.
וחוצמזה,ששיחות על א-מיניות וה''גורמים'' לה הרבה יותר מעניינות משיחות סקס.
ולמשיכה מינית ותשוקה אין קשר עם ישיר אהבה הרי. אתה יכול להתאהב בבנאדם ולא לרצות לשכב איתו,אם כי זה גם גבולי.
א-מיניות זה תחום נורא אפור ומאוד לא מוכר בחברה של ימינו.

אני עדיין נורא מבולבלת בנושא הזה בעצמי,בעצם..ורוב הא-מיניים שפגשתי הם ילדים אבודים. גם אם הם בני 25+ יש להם עדיין דפוסי התנהגות של ילדים אבודים,לא רק מבחינה מינית. אני מניחה שיש לזה קשר.

הרי היצר הטבעי של האנושות הוא להתרבות,לא? זה במוח שלנו. איך ולמה קורה מצב שחלקנו הדחקנו את החלק הזה בנו ויצרנו לעצמנו מציאות שונה? נורא מרתק...עשיתם לי חשק לקרוא מאמרים על א-מיניות! אני בטח אחזור לכאן במהלך הלילה עם סיכומים חחחחח

מה שכן,א-מיניים לא מתמקדים על סקס ולכן הם מתקדמים יותר בכל שאר התחומי עיניין שלהם. שזה פלוס מאוד גדול! לדעתי לפחות...

עכשו יש לי שאלה..אתם אוהבים את הא-מיניות שלכם?
אתם רוצים להיות מיניים וכמו ''כולם'' או שמא החיים שלכם טובים כמו שהם ואתם לא מרגישים צורך לשנות אותם או להוסיף אליהם את התחום המיני?
האם זה פוגע בכם באופן ישיר או רק דרך בני הזוג שלכם אותם אתם אוהבים ורוצים לספק (לא בהכרח בצורה מינית)?

אני מרותקת פתאום לנושא!

זוגות א-מיניים קיימים, אבל מי שלא מודע לפורום

ו/או לנושא בכלל, לא יודע שיש דבר כזה זוגות א-מיניים ולכן יכול לחוש תסכול ותחושה של בדידות ואין סיכוי.
יש כאלה שגם אחרי שהם מוצאים את הפורום, מרגישים שההיצע קטן מידי ונשארים עם תחושת התסכול והבדידות...

אז ברור לכולנו כאן שסקס ואהבה לא חייבים לבוא יחד ושיכולה להיות זוגיות נהדרת ללא סקס - לא זו הבעיה.

לגבי שאר הדברים שכתבת:
אני מכירה ים של גברים (וגם כמה נשים..) מתוסבכים ובעיקר ילדותיים וזה לא השפיע בשום צורה על המיניות שלהם - אז אני די בספק לגבי התיאוריה שאת חותרת אליה כאן.
עד היום לא מצאתי גם לא במחקרים שנעשו, גורם משותף כלשהו, פיזי או נפשי, שיסביר את הא-מיניות אז לא הייתי בונה על זה..

אישית, אני מאוד אוהבת את הא-מיניות שלי. מאוד.
ואני חושבת שרוב חברי הפורום מרוצים מא-מיניותם, אבל יש בהחלט כאלה שהיו רוצים 'להיות כמו כולם'.
בכל מקרה, זו שאלה מאוד אישית. כל אחד ואיך שהוא תופס את עצמו, את החברה ואת הא-מיניות שלו בתוך זה.

sonaku

New member
מוזר

חשבתי שיש קשר בין א-מיני אחד לאחר. אולי לא נעשו מספיק ניסויים,מחקרים. שוב,תחום נורא אפור ומאוד לא ברור...

כן אני יודעת שזו שאלה אישית וקצת בעייתית,אני מאמינה שכל אחד והתחושה שלו. ובכל זאת,לא נראה לי שזה מהווה בעיה רצינית בחיי היומיום שלכם...

נו מה אני אגיד לך,כמו שסבתא שלי אומרת-העיקר הבריאות! אבל סבתא שלי מאמינה שהמטרה של האנושות זה להתחתן ולפליץ ילדים,מזל שאני לא מקשיבה לסבתא מהצד הזה

זה מזכיר לי היום עמיתה לעבודה

ילדה צעירה, כבר מצהירה שהיא רוצה לפחות ארבעה ילדים!!! ואיך לעזאזל אני לא רוצה ילדים.
ניסיתי להבהיר לה שילדים זה לא קייטנה (במיוחד המספר הזה שהיא קבעה) וזו אחראיות, וזה לא קל... אבל היא חיה בסוג של אופוריה שילדים גדלים על עצים, הולכים לישון בזמן ומחייכם כל הזמן...

צר לי עליה לכשתגלה שזה ממש לא ככה (ברוב המקרים) XD

sonaku

New member
אחרי השני רק?

לא כי ילד אחד זה פשוט לונה פארק חחח

אני עשיתי הערכה מחדש אחרי הראשון

את השני הבאתי רק כדי שלא יהיה לבד.

פעם, לפני החתונה, רציתי 5

אפילו רבתי על זה עם הגרוש לי שרצה 'רק' 3.

ברומבית

New member
לאמא שלי זה היה הפוך

לפני שהיא ילדה אותי, היא חשבה שתרצה מקסימום ילד אחד. כשבאתי- היא התמכרה ורצתה עוד

בשבילה זה היה לונה פארק (ליתר דיוק ישיבה שלוה בגן פרחים), הייתי "ילדה נוחה"

למעלה