אני לא אלוהים ...!!

גל ים..

New member
אני לא אלוהים ...!!

אני לא אלוהים זאת ידעתי בוודאות שהבטתי בפניך הזולגות הדומעות מעצב ומתוגה.. אני לא אלוהים כך השבתי כשהפנת מבטך שאלת דרשת ביקשת לדעת להבין בעייה לא פתורה.. אני לא אלוהים רק בשר ודם ואם אי פעם תבוא תלחש בין זרועותיי אהובה התדעי את זו התשובה האם תביני את זו השאלה.. אלחש לך רק זאת אהובי איני אלוהים זאת ידעתי הלילה בביטחה בשר ודם צלע מצלעך הקטנה אך בלילה בלילה לפני השינה כשנם אתה את שנתך המתוקה ונכנסת אט אט בשקט אל תוך השמיכה הגדולה.. חיוך ענק בזוית פי מופיע בשמחה איני אלוהים זאת יודעת בביטחה אך להיות בכל פינה ודקה עבורך ועבור הכלב הילדים ואפילו אחותך מגיע לי להיות סגניתו לפחות ליממה אחת ארוכה... אז מה דעתך אלוהים האם בשביל זה יצרת אישה?? להיות עבורם כשאתה נם את שנתך???? גל

מקסיקני

New member
ואוווווווווווווווווווווווווו.....

בגלל זה אני מתפלל שלוש פעמים ביום לשלום אישתי... מרגש מאוד גל ים... ברוך שלא עשני אישה ....

גל ים..

New member
מקסיקני זה עבורך ...נשים נשים

נשים נשים אי אפשר איתן אי אפשר בלעדיהן כך מזמן אמרו החכמים.. ככל שתרצה להתרחק מפניהן כך תרצה להתקרב אל שפתותיהן.. נשים נשים זה גזע זה עם זה משהו שלעולם איש לא יבין איך ולמה זה צץ וקם.. מי המציא את זו הברייה ואיך הכניס בתוכה גם את הטוב וגם את הרע.. איך יודעת להיות אשה נחשקת מפתה כשכל כך רוצה.. אך מאידך גיסא כשסף סבלנותה תפקע מייד תהפוך למכשפה.. נשים נשים מי יודע מה מסתובב במוחן מי יודע מה מסוגלות לעשות לאותו הגבר האומלל אך תודו היש דבר כה נפלא כמו אותה ברייה הנקראת בעגה הפשוטה.. אשה.. גל

למעלה