אני לא אהיה פה....

אני לא אהיה פה....

יש ל``חברה`` שלי מסיבה ואני.....נו מה לעשות חייבת ללכת... אז, אני זזתי להיתקלח. אני מקוה שאני יחזור ולא יאלץ גם לישון שם... אבל ישנה בעיה אחת- שפעת... אולי אני בכל זאת יחזור?.. הן יבינו לא?!!? טוב, זזתי... אני אצא עם שיער רטוב(אאאפפפצ`י) כמה שיותר לא להיות בבי``ס שגורם לכלכך הרבה סבל. עדנה הפסיכית.

יעלי

מקווה שבכל זאת תהני קצת, ואולי אפילו תישני שם בכיף. מקלחת נעימה אוהבת מאיה הפרה(משפחה זה משפחה, לא?)

עדיין פה....

מהססת אם ללכת או לא.... אני אלך זה בטוח... אני יחזור מאוחר יותר. הבטן מתחילה לעשות בעיות.... אולי אני אדחוף אצבע ואז אני יוכל להינות?.. אם את כאן... מטומטמת(אני)

יעלוש

תפסיקי להסס ולכי תעשי חיים. ואת הבטן - תשאירי בצד. לפחות הערב. ולגבי האצבע - אני עכשיו דחפתי או יותר נכון חפרתי. ואני לא מרגישה יותר טוב. אז וותרי אל הרעיון בבקשה. החתולה שלי פה משחקת עם העכבר ואוכלת לי את היד. היא מה זה מצחיקה, את צריכה לראות אותה. קוראים לה דפנה. אז לכי ותהני אוהבת מאיה הפרה

A-naT

New member
זה נורא מוזר...

איך התפיסות של שתינו שונות לגבי זה, המסיבות. בשבילך זה נראה עונש, אבל לי זה דווקא נראה נורא כיף, ואני תמיד מחכה לזה, כי אפשר להתפרק ולהשתגע, ואת ממש בורחת מהעולם לכמה שעות.. מחליפה קצת אנרגיות שליליות בחדשות. (חוצמיזה שזה מוציא הרבה הרבה קלוריות) אולי תסתכלי על זה ככה במקום כמו על עונש? סך הכל מסיבות נועדו לכיף, וזה פתאום נשמע ממש עונש.. תחשבי שאת מישהי אחרת לערב הזה, ופתאום תתפסי את עצמך ממש נהנית. אני מקווה...

A-naT

New member
וואו...

אני קוראת את ההודעה ופתאום תופסת שאני נשמעת ממש כונפה. מצטערת על ההתנשאות

@tagel

New member
מהההההה???????????????.

אחלה תגובה הבאת שם... מה זאת אומרת כונפה? על מה את מתנצלת? כן יש לכן תפיסות שונות... כן אתן בוחרות לבד איך להרגיש.... יש לי דבר אחד לומר על תגובתך ליעלי... ``מילים כדורבנות`` תגל

@tagel

New member
תיקון בהול....

כונפה זו לא פריחה! כונפה זו אחת שמנה.... סתם לידע כללי.... אף אחת כאן לא כונפה! }{

@tagel

New member
...

יעלי, ראיתי רק עתה את הודעתך... מקווה שנהנית.. אני מחכה לדיווחים...

למעלה