אני כ"כ מתוסכלת...

LauraLF

New member
אני כ"כ מתוסכלת...

פשוט בא לי כבר להעלם.. לא להיות פה יותר...בא לי להמחק מעל פני האדמה...

ניקולי

New member
ומה זה יעזור לך ../images/Emo12.gif

את תעלמי.. יחפשו אותך.. וימצאו אותך בסופו של דבר.. אז בשביל מה להעלם??
מה קרה ספרי.... ושבוע טוב לך

LauraLF

New member
לא להעלם ככה..

אלא להעלם ולא להיות שוב אף פעם.. מה קרה? הכל רע לי כ"כ... כל הפוסטים שלי בשבוע האחרון מסרים את הסיפור יותר טוב ממני... אני הרוסה ...ממש אבל... אני לא ממש מסוגלת להרים את הראש מעל המים כל פעם שאני אוכל אני מקיאה...וירדתי כבר 2 קילו בשבוע האחרון.. כ"כ קשה לי... שבוע טוב גם לך ניקולי ותודה על ההקשבה

2k3

New member
אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך!

לפעמים בא לי פשוט ללכת ולא לחזור.. ללכת למקום חדש! שאיש לא מכיר אותי. כאילו נולדתי מחדש ואין מאחורי כלום.. בעצם.. אין מאחורי רק את העצב.. הניסיון שצברתי עד היום חשוב.. ולהתחיל חיים!! חיים מאושרים! כמו חדש! ואז אחרי שנתיים -שלוש ,לחזור חזרה ל"עולם הקודם" ולראות מה עשו ועושים אלה שפגעו בלי כל כך.. איזה חיים ארורים!!

ניקולי

New member
חמודים שלי ../images/Emo13.gif

כל אחד מאתנו בתקופה מסויימת רוצה להעלם.. לפעמים התקופה הזאת היא ארוכה לפעמים קצרה ולפעמים בכלל לא הענין הוא שאנחנו רוצים להעלם ואז אנחנו לא נעלמים כי משיהו אחר חושב שאנחנו לא צריכים להעלם שאנו אמורים להתמודד עם הדברים כפי שהם מבלי להשבר.. ככל הנראה מועבר אלינו כוח שאנו עצמנו לא מרגישים בו.. כי הרי שאם באמת היינו רוצים להעלם אזיי היו קורים דברים.. ככל הנראה יש לנו את הכוח הרצון העז להתגבר.. על כן אלחץ לכם את ידי
ואאחל לכם מכל ליבי שלא תרצו עוד להעלם כי אף אחד לא שווה בכל העולם שתעלמו בשבילו ו/או בגללו

LauraLF

New member
תודה ניקולי ../images/Emo24.gif

תמיד יודעת לומר את המילים הנכונות.. נכון..אנחנו באמת רוצים להתגבר... תודה על החיזוקים!

2k3

New member
ברור שאנחנו רוצים..

הרי חלק מאוד נכבד מפתרון הבעיה הוא ההבנה שהיא קיימת. וכן, רובנו ככולנו הבנו שיש בעיה והיא לא טובה. וכן, אנחנו רוצים להתגבר.. אבל אצלי פה זה מסתכם, אני מנסה הכי שאני יכול!! אני פשוט לא מצליח.. טוב כי אצלי זה מוסבך.. מלבדכם בכלל ומ LauraLE בפרט, אין לי עם מי לדבר על זה.. חברים שלי בכלל לא בכיוון, ההורים שלי שונאים אותה בעקבות מה שהיא עשתה לבן שלהם ולכן הם לא אובייקטיבים.. אז כן, אני משתוקק, הרבה יותר מרוצה לשכוח ממנה ולהתחיל לפתוח את העיניים כל בוקר ולהגיד "טוב לי".. אני הכי רוצה שיש!! לא עובד..=\

LauraLF

New member
היי גם גל מדבר איתך על זה.

מה אני אגיד לך...אני גם רוצה לקום בבוקר ולומר " בוקר טוב.." ולשמוח שאני קמה..זה עדין לא קרה מאז הפרידה אבל אני אופטימית...תהיה גם אתה!

אני בשוק חברה!

קשה לך ורע לך ובא לך להיעלם ולא לקחת אותי ככה לא עושים אנחנו לא נוטשים חברים בשטח. מה קרה ספרי בהרחבה ואנסה להעלות חיוך על פנייך, ומצב רוח טוב לנפש.

LauraLF

New member
אני מרגישה כזה רע..

לשכוח בחור אחד זה קשה אבל אפשרי אבל עכשיו אני צריכה לשכוח שניים....אוף.

ניקולי

New member
קטן עלייך.. ../images/Emo8.gif

בחור אחד לשכוח זה ניחא.. אבל שניים???? זה כבר פאדיחה.. חחחחח חחחחחח חחחחחח חחחחח
מה קרה אז מה ??? תראי נא.. אם הם היו בסדר הייתם נשארים יחד נכון??? ויתרה מכך אם הייתם מתאימים הייתם נשארים נכון או לא ?? אבל לא!! לא נשארתם יחד ולא לא התאמתם על כן ואי לכך עלייך לשמוח ואפילו לא לנסות לשכוח פשוט לא להשאיר לו מקום בזכרון ועכשיו אני חייבת לספר לך מה אמרתי השבוע לחברה שלי : אדם שיש לו מחלה יקח את כל התרופות שבעולם ע"מ להרפא ממנה תחשבי ששני הבחורים (שאת מנסה לשכוח ללא הועיל) היו המחלות שלך.. ואגב נרפאת מהן מבלי לקחת אף תרופה!!

LauraLF

New member
הראשון הוא האקס שעליו כתבתי פה

השני זה המתוסבך שגם עליו פתחתי פה פוסט.. רק לא ידעתי שהמתוסבך חדר לי כ"כ עמוק... ואת צודקת על הקטע עם המחלה... ואתם בפורום הזה עוזרים לי להרפא...תודה רבה

הכל ישכח במהרה

כשנכיר את התאומיים שאנחנו מחפשות אבל עד אז כמה משפטים ידועים ויפים מהתנ"ך עבורך: "כל אהבה שאין עמה תוכחה, אינה אהבה" בראשית "אהבה שתלויה בדבר- בטל הדבר, בטלה האהבה. ושאינה תלויה בדבר אינה בטלה לעולם" פרקי אבות אם האהבה שלכם הייתה אמיתית ורצינית היא הייתה נשארת אבל בלב של הגבר (השני) יש רק מסכות ותסבוכות. מגיע לך הרבה יותר טוב. קיבינימט עם התאומים לאן הם נעלמו????

LauraLF

New member
איזה משפטים יפים ונכונים...

הראשון את צודקת אם האהבה מצידו היתה אמיתית היא היתה נשארת.. ובקשר לשני..אני דווקא חושבת שהוא כן מרגיש באיזשהו מקום משו אלי אבל הוא מתוסבך כ"כ...אם הוא לא היה מרגיש הוא לא היה נפתח אליי ככה... אין מצב. התאומים??? איפה הם??? אוף!! מה דעתך על אלה?

מעניין, מאוד מעניין

איתם אני מוותרת אפילו על ראיון ודייט ראשון ומגיעה ישר לקינוח.

ניקולי

New member
אתה יודע למה לא עובד ??

כי באמת.. עם יד על הלב..
אתה לא מש רוצה שזה יפסק.. כי אלמלא היית רוצה היית יכול... אני מניחה שאת מכיר את המשפט "אין לא יכול יש לא רוצה"... תקרא אותו טוב כי אני חושבת שזה אתה ורק אתה

למעלה