אני כ"כ כועסת!!!

בלגן2

New member
אני כ"כ כועסת!!!

אני לא יודעת איפה לשים את עצמי. היום הגיעו התוצאות של בדיקת צפיפות העצם וכתוב שם שהתוצאה לא תקינה ואני גבולית. אני צריכה להיות עכשיו במעקב וטיפול
אני לא מבינה איך זה קרה לי. עד שנפתחה הקומונה של האנדו לא ידעתי בכלל על הקשר בין הדקא לאוסטריאופרוזיס והרופא בכלל לא טרח לעדכן אותי. יותר משנתיים אני לוקחת דקא במחזורים של חצי שנה כן - 4 חודשים בלי והוא כנראה חשב שזה מספיק. לא לקחתי שום תוסף מזון! ועכשיו.... זאת התוצאה! אוףףףףףףףףף!

שוב הבורות- פשוט נורא

צר לי צר לי בלאגן. אין לי מילים. מה התוצאה באחוזים? עד כמה המצב חמור? מה ההמלצות להמשך חוץ מהרבה סידן? מצטערת נורא לשמוע ואשמח אם תעדכני.

בלגן2

New member
בואינג

תודה על ההתעניינות. הבדיקה נערכה במכון מור, אז הם רק כותבים את התוצאות ולא מדברים איתך על טיפול. את זה אני משאירה לד"ר סוריאנו. מה שכן הם כותבים שהתוצאה לא תקינה ואני גבולית. (כלו' - יש ירידה בצפיפות העצם). ראבק- אני בת 26. למה אני צריכה לחשוב על דברים כמו אוסטריאופרוזיס??? והכי מעצבן שהכל היה נמנע אם הייתי יודעת קצת יותר ואם הרופא היה טורח לשלוח אותי לבדיקה הזאת! מילא שלא יבין באנדו, אבל הוא לא אמור לדעת שאני צריכה להיות במעקב צפיפות העצם??? נשאר לי לעשות עוד MRI ואולטראסאונד אגן ועם התוצאות ללכת לתה"ש. עכשיו אני מבינה למה ד"ר סוריאנו אמר שקודם נראה איפה אני עומדת ואח"כ נדבר מה הלאה...

בלגן2

New member
ולגבי אולטרא סאונד אגן

זה אולטרא סאונד הוגינלי הרגיל או שזה US של בטן תחתונה???

אני יודעת שהם לא מדברים

על התוצאות. גם אני עשיתי צפיפות במכון מור רק שאותי אף אחד לא היפנה. חשבתי שכבר התייעצת עם רופא לגבי התוצאות והטיפול. מה אחוזי צפיפות העצם - בגב ובאגן? הירידה בצפיפות משמעותית? יכול להיות שתצטרכי להיות במעקב אבל לא תקבלי טיפול רדיקלי כמו כמות גדולה של סידן כל יום. מה שחשוב לך לדעת כעת - שאין לך מנוס מפעילות גופנית ובמיוחד כזאת שבונה עצם כמו שיטת אלכסנדר, יוגה וכד' זאת הבריאות שלך ואת חייבת לשמור על מסת העצם הנוכחית. לי נדמה שדקא. עבורך מחוץ לתחום לתמיד עם תוספות של אסטרוגן או בלי.

בלגן2

New member
אני אחפש את התוצאות

ואכתוב פה מאוחר יותר. איפה אני מבררת על הסוגי התעמלות האלה שבונים את העצם???

עוד מידע בנושא

אני יודעת מניסיון שפילאטיס, שיטת אלכסנדר ופלדנקרייז מומלצים כבוני עצם. לרוב תמצאי שם זקנים - אבל זה מה יש.

ליהיS

New member
עצוב לשמוע. כלום לא משתנה במדינה

הזו!!! הזלזול הלא נורמלי בחיי אדם!!בדיוק דיברתי היום עם הבעל, אחרי השיחה למרפאה של סוריאנו. הבחורה שדיברה איתי הסבירה לי שהוא מנתח מעולה ואני לא צריכה לחשוש כל כך מהניתוח כי סביר להניח שכאשר הוא יהיה המנתח אני לא אחווה שוב את אותן הטראומות של העבר. ניזכרנו שאחרי הניתוח הראשון, שלחו אותי הביתה, הרופא אז אמר לי שאין מה לעשות עם המחלה הזו והוא יכול לתת לי משהו שנקרא דנזול אבל יש לזה המון תופעות לוואי ולא כדאי-כלומר הלכתי הביתה כלעומת שבאתי וסביר להניח שחוסר הדיכוי הרס את כל תוצאות הניתוח הכל כך קשה ההוא. אילו לפחות הייתי לוקחת אז גלולות רצוף סביר להניח שהיה נחסך ממני המון המון כאב-אבל באמת, למה שיגידו משהו!!!???? תסלחו לי על הכעס אבל אני כבר אחרי כמה ימי ביוקרטיה איומה והיתקלות באנשים שרק גורמים לי לקום ולרדת מכאן. אפילו טיפול רפואי , אני כבר לא מדברת על טוב אלא על סביר, אי אפשר לקבל כאן!!

יעל סתם

New member
מרגיז באמת!

מרגיז מאד מאד. אין מה להגיד בכלל. לא ממש יודעת מה לומר לך. חוץ מזה שאני חושבת שגם אצלי המצב לא מזהיר אבל כששאלתי את הרופא הוא אמר שאין קשר בין הדקא לשבר ביד כי הוא נתן לי פרוגילוטון שזה כדור נגד גלי-חום וזה קצת קונטרה לדקא אז למעשה לא צריכה להיות לי בריחת-סידן. השאלה היא האם בכל-זאת כדאי להיבדק?

ultras plo

New member
תלכי לד"ר שגיב רון- הוא 8 שנים

עובר איתי את שלבי האנדומטריוזיס. הוא יודע את הבעיות הנלוות למחלה הארורה הזו. יש לו אולטראסאונד והוא מקסים.

למעלה