אני כתבתי גם!

העצלנית

New member
יפה מאוד!

רק כמה הערות קטנות. הקריאה לא הכי נוחה בעולם, רווחים יותר גדולים ושמירה בוורד ישפרו את זה. משהו בשפה מפריע בקטע הראשון מופיעה יותר מידי פעמים המילה הזר במקומות שהיא מיותרת לחלוטין ויש עוד כמה. חוץ מזה זה ממש מצוין אהבתי מאוד את מה שקרה לסנייפ הוא ממש מגניב. תמשיכי לכתוב.

S.tal

New member
מאוד יפה!!!

יש סיבה שהכל כל כך אופטימי?!, אבל ממש יפה! טל, t@l

Nagini Potter

New member
אוווווווף......

המחשב שלי דפוק הוא מראה לי את כל הסיפור בג´יבריש... אם יש לך אי מייל תשלחי לי ל- [email protected] ותכתבי שזה בשביל יעל, כי בעיקרון זה האי מייל של אמא שלי... תודה! Nagini Potter

einzuc

New member
עצה

תלחצי על view בסרגל כלים שיש לך למעלה || encoding || heberw(windows) זה עוזר -עינת-

Nagini Potter

New member
וואו! סיפור נהדר!

אהבתי מה שקרה לסנייפ... אבל בגלל שאני פסימית מטבעי זה קצת מטריד, כי אני כל הזמן מחכה שסנייפ יחזור להיות כמו קודם ויוריד לגריפינדור מיליון נקודות כי הם כבר לא נזהרים בהתנהגות שלהם לידו... חוץ מזה סיפור יפה באמת! Nagini Potter

פגעסוס

Well-known member
אופטימיות....

איזו אופטימיות מזהירה..... נראה שכולם קיבלו את רצונם חוץ מדראקו (את שונאת אותו או משהו?). את כותבת יפה אבל באמת מוטב שתחלקי את הסיפור לפיסקאות ותוסיפי רווחים (כדי שיהיה נוח יותר לקרוא) עדיף אפילו לכתוב בוורד ששם הרבה יותר נוח לקרוא. אז את באמת מאמינה שאם סנייפ יקבל את המשרה שהוא כל כך חושק בה הוא יפסיק להעדיף את הבית שלו? או שזו מן תוכנית שלו לגרום להארי להאמין בו ואז לגרום לסילוקו מהוגוורטס? מוווהאהאהאהאהא (הייתי חייב לעשות את זה פעם אחת...) GYXOIO "סופרים צריכים לשתוק כשהיצירות שלהם מדברות" - פרידריך ניטשה.

למעלה