אני כפי הנראה לא

מצב
הנושא נעול.

לריה

New member
אני כפי הנראה לא

אני כפי הנראה לא
אני לא מרגישה בכלל נאדה ועשיתי בכל זאת בדיקה ביתית למרות הבקשות שלא וזה הראה חד משמעית אני אעשה כפי הנראה בדיקת דם ביום ה14 רק כדי שלא לעשות פאשלות. סורי זה המצב. קצת מאכזב אבל אני אתגבר אני אהיה בארץ בקיץ ואז אעשה שוב. אני הולכת לישון לילה טוב

בדיקות ביתיות לא אמינות 100%. לאחר

אני כפי הנראה לא
אני לא מרגישה בכלל נאדה ועשיתי בכל זאת בדיקה ביתית למרות הבקשות שלא וזה הראה חד משמעית אני אעשה כפי הנראה בדיקת דם ביום ה14 רק כדי שלא לעשות פאשלות. סורי זה המצב. קצת מאכזב אבל אני אתגבר אני אהיה בארץ בקיץ ואז אעשה שוב. אני הולכת לישון לילה טוב
בדיקות ביתיות לא אמינות 100%. לאחר
בדיקת דם מעבדתית תוכלי להיות בטוחה לכאן או לכאן. מחזיקה אצבעות בכל זאת.

a17

New member
יקירתי למה לחכות ?

אני כפי הנראה לא
יקירתי למה לחכות ?
המתח הזה לא בריא... אני עשיתי בטא 11 יום מההחזרה (לפי דרישת הרופא) והיות ולא יכולתי לשאת את המתח עד התשובה, עשיתי גם בדיקה ביתית וממש התפלאתי כשיצאו שני פסים ברורים, אז החלטתי שזה בטח בגלל שבדיקה ישנה, מזל שהתקשרו אחרי חצי שעה לומר לי על החיובי. את הסוף העצוב כבר כולם מכירים. עכשיו זה בדיוק הזמן למה למשוך את זה? תעשי בטא תקבלי תשובה ברורה (הלוואי שחיובית) ותורידי את זה מסדר היום...

סביון1

New member
לריה אם לא הייתי מתעצלת הייתי

אני כפי הנראה לא
לריה אם לא הייתי מתעצלת הייתי
מדפדפת חודש אחד אחורה בפורום פוריות ומוצאת לך את המקרים (אני חושבת שהיה יותר מאחד) רק מהחודש האחרון של בדיקה ביתית שלילית שאחר כך הפכה לבטא חיובית. בואי נחכה עד לבטא לפני שנספיד את הטיפול הזה. אוי כמה שאני מבינה אותך, המתח הזה בלתי נסבל ואין ברירה, חייבים להמתין בסבלנות. וכמובן שלא תעיזי לחשוב אפילו על להפסיק את התמיכה בינתיים, שומעת? סביון

שֲרון

New member
לריה,המתח והלחץ הורסים!

אני כפי הנראה לא
לריה,המתח והלחץ הורסים!
אני גם מציעה לך לעשות בדיקת דם פשוטה! בהצלחה

ayoosh

New member
כמו כולן... רוצה לומר שאין כמו

אני כפי הנראה לא
כמו כולן... רוצה לומר שאין כמו
בדיקת דם... חבל על העצבים הרופפים ממילא...(טוב, את יכולה לישון עוד קצת...אבל לבדוק איפה אפשר לעשות את הבדיקה עוד היום או מחר בבוקר ולקבל תשובה מהירה...) וכמובן- כמו שכבר אמרו- לא להפסיק את התמיכה!!! וכבר סוכם שכנראה אין שום קשר בין זה שאת לא מרגישה כלום, לבין התוצאות...

סובלנות אין ברירה../images/Emo24.gif

אני כפי הנראה לא
סובלנות אין ברירה

עד כמה שזה נשמע קשה ומשגע כמו כולן לכי תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה ובטוחה מקווה שהבדיקה תצא +++++

אל תספידי את הטיפול

סובלנות אין ברירה

עד כמה שזה נשמע קשה ומשגע כמו כולן לכי תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה ובטוחה מקווה שהבדיקה תצא +++++
אל תספידי את הטיפול
כל עוד לא עשית בדיקת דם מכיוון שבדיקת דם היא הכי אמינה ממתינים איתך ושולחים
וממתינים כמוך בקוצר רוח לתוצאה +++++

מצב
הנושא נעול.
למעלה