אני "כפיר" (דביר)

dviralmog

New member
אני "כפיר" (דביר)

כן אז אני כפיר הידוע... השם הנכון הוא דביר אלמוג אבל מה זה משנה. כן התרגשתי מאוד, זו היתה לגמרי הפתעה בשבילי, כל כך לא צפוי, אף אחד לא הזהיר אותי מראש. אני יכול לאמר לכם שהחלום שלי התגשם , למרות שגיאה אחת במילים (לא נורא) היה מקסים, גם רמי עצמו בן אדם חם ומפרגן ואם אתה קורה את ההודעה הזו, תדע שעשית מעשה טוב והגשמת לאדם חלום. מבחינת רקע בשירה אז שתדעו יש לי דיסק משלי שאותו כתבתי, הלחנתי וביצעתי אבל לא עשיתי איתו שום דבר, היום אני יודע שממש חבל. אז אני מודה על הפרגון הנעים מכל מי שכתב והתייחס עכשיו החלום הבא הוא שרמי ירים טלפון ויזמין אותי לסיבוב הופעות... אני אמשיך לחלום הכי חשוב לתת פרגון לחברה שלי יפעת, איזה אומץ יש לבחורה הזו אתם לא תאמינו. היא שמעה על החלום הזה שלי בערך לפני שנה ואיכשהו יצא שרמי מופיע בדיוק ביום הולדת שלי בזאפה. היא ניסתה לקבל אישור מההפקה שלו, אמרגנים... מה לא. בסופו של דבר היא לא ויתרה ופשוט שאלה את רמי. זו אישה אוהבת...

ענת 19

New member
ממש מדליק!

דבר ראשון, שמחה שניהנת. היה אפשר לראות שממש התרגשת ושמחת להגשים את החלום. דבר שני, האמת באופן אישי אני חייבת להגיד לך שבאותן דקות שעמדת איתו על הבמה אמרתי לעצמי שאני מוכנה לתת הכל כדי להתחלף איתך. אכן אתה בר מזל! אתה בכל מקרה ממש מוזמן להישאר כאן לקרוא ולהגיב שיתחשק. וח"ח לחברה!

glitter8

New member
אהלן דביר

גם אני זכיתי לחוויה הכיפית הזו לפני כמה שנים ביום הולדתי ה-26, עם השיר המקסים "שלג". אין ספק שזו חוייה בלתי נשכחת ! ולגבי הדיסק שלך, מה מונע ממך לעשות איתו משהו עכשיו?? אם הוא טוב, לך על זה!!

dviralmog

New member
לגבי הדיסק

יש דיסק אפשר לאמר שלם היום כדי לגרום למישהו להאזין לך אתה צריך ללכת לעשות מעצמך צחוק בתוכנית כוכב נולד אין מקום אחר וזו בעיה. נראה, אולי עוד יבוא יום... תודה על הפרגון

ענת 19

New member
לא מסכימה איתך...

הכל אפשרי! אם אתה באמת רוצה את זה אתה לא צריך שום כוכב נולד ואני מדברת מניסיון אישי. תלך, תלמד, תקליט. נכון, זה עולה כסף והרבה. אבל כשבאמת רוצים משו שום דבר לא עומד בדרך.

dviralmog

New member
הקלטתי, עשיתי...

הי ענת אז זהו שהקלטתי דיסק שלם מכיסי באולפן הקלטות נידח בערד והתוצאות דוקא טובות מאוד. אני בטוח שאם הייתי באמת רוצה, כנראה שהייתי צריך לעשות המון בשביל זה, כי אנשים מוכשרים יש בשפע, אנשים מוכשרים עם אמביציה וביטחון עצמי לעניין יש אחדים. תראי, אני כותב ושר, מנגן על תופים, גיטרה ובס ואת כל שירי הקלטתי בעצמי (אפילו קול שני...) פשוט קשה מאוד לפתח מזה קריירה, תראי כמה זמרים כמו רמי קליינשטיין יש והכי חשוב תסתכלי על ההסטוריה שלו כמה חול הוא אכל בדרך. אגב, את זמרת ? יום טוב

ענת 19

New member
ככה...

אני עדיין לא זמרת. זה החלום שלי (כמו שלך) אבל אני מאמינה שבן אדם מוכשר שבאמת רוצה את זה, יוכל להשיג סופו של דבר בכל מחיר. נכון, כולם אוכלים קש בדרך אף אחד לא נהיה כוכב בין לילה (חוץ מנינט טייב שאותה דרך אגב אני ממש אוהבת). אבל, אני בעזרת ה' מתכוונת ללמוד כמה שצריך לכתוב חומרים משלי. ולא לוותר. אז אל תוותר, יהיה בסדר.

Dug E

New member
אני ממש שמח בשבילך.

החלום שלי זה לדעת לשיר רק בשביל לשיר עם ריטה או רמי.

berzulik

New member
לכל אחד יש חלום

אפרופו חלומות... (בשביל הפרופורצייה ) הנה שיר שרמי ואני ערכנו (מתוך שירים של ילדים החולים במחלת AT ) את השיר תוכלו להוריד באתר העמותה http://www.a-t.org.il/ לכל אחד יש חלום חלום רק שלו ולא של מישהו אחר לכל אחד יש חלום וכשהוא יתגשם הכל כבר יסתדר יום אחד אני אשחק כדורגל ארוץ במגרש שמלא בקהל ישר אל השער אבעט עם הרגל אני אהיה קפטן בליגת העל יום אחד כולם יראו אותי כי זה החלום שלי. לכל אחד יש חלום חלום רק שלו ולא של מישהו אחר לכל אחד יש חלום וכשהוא יתגשם הכל כבר יסתדר יום אחד היא תהיה כוכבת תשיר ותרקוד על הבמה העולם צבעוני והיא אוהבת ולא משנה לה בגלל מה יום אחד כולכם תשירו איתה וזה החלום שלה לכל אחד יש חלום חלום רק שלו ולא של מישהו אחר לכל אחד יש חלום וכשהוא מתגשם הכל כבר יסתדר יום אחד נהיה חופשיים כמו ציפור לא נצטרך עזרה של אף אחד כמו נוצה אוורירית נעוף אל האור נעשה הכל לבד יום אחד אתם עוד תראו אותנו וזה החלום שלנו

glitter8

New member
שיר מקסים!!

ואחלה ביצוע

למעלה