אני כמעט בטוחה ש

galileo2003

New member
אני כמעט בטוחה ש

ברגע שניקול תפרוש מקריירת המשחק , אם בכלל - כי שחקנים מוכשרים תמיד נשארים!! (חחח פתגם שהמצאתי עכשיו, אפילו לא בהכרח נכון!) אני חושבת שהיא תיצא לפחות עם עוד איזה 2 אוסקרים ביד (בנוסף למה שקיבלה על השעות) , ככה זה עם שחקנים כמוה.. היא תהיה אחת השחקנים שהכי יעריכו עוד איזה 20 שנה כשהיא תהיה מבוגרת- כמו שעכשיו השחקנים שהכי מעריכים הם: ג'ק ניקולסון, מריל סטריפ, ג'ולי אנדרוס, קירק דאגלס, רובין וויליאמס ועוד מלא...

shiray

New member
חחח ג'ולי אנדרוס?

עם כל האהבה הענקית שלי לצלילי המוזיקה (כמה חרשתי על הסרט הזה בגיל 10) עדיין לא ממש מחזיקים ממנה... אוהבים אותה אבל כמו שאוהבים את ג'וליה רוברטס, אוהבים אותה אבל לא את המשחק שלה... ובאמת שחקנית טובים נשארים בגלל שרק הם משחקים כזה טוב שזה מחשה על זה שהם כבר לא נראים כמו דוגמנים... אבל הקטע המטריד הוא שניקול צודקת- הוליווד זה לא מקום בריא ומקום טוב לחיות בו...

galileo2003

New member
ברור שלא....

ידוע שהוליווד זה מקום טוב לחיות בו רק אם אתה מתכוון לעשות צחוק מהחיים שלך! עם כל המדיה, העיתונות והפאפראצי.... ואם אתה רוצה לחיות כמו בנאדם נורמלי ולגדל ת'ילדים שלך כמו שצריך- דחוף תארוז מזוודות ותעוף ל...הודו! סתם,זה כבר לא- אבל בשביל להתרחק מכל הפרסום וה'שיט' ובכל זאת להישאר באמקריקה- צריך ליסוע לאיזו מדינה כמו טקסס- ששם פחות מסתכלים עליך כאיזה אליל, כי בחברה שם לאף אחד לא ממש אכפת.. הם עם שלהם, אתה עם שלך! ותמיד אפשר להמשיך לעבוד כשחקן, הרי העבודה הזאת מוכבת מפרוייקטים- כשאתה מסיים עם אחד , אתה הולך לחופשה ארוכה בבית! למרות שהבעייה היא שלפעמים זה יותר מסרט אחד, לפעמים אתה צריך לעבוד על 4 סרטים בו זמנית. ובקשר לג'ולי אנדרוס, דיי מעריכים אותה למרות שהיא כבר "פאסה".. זוכרים אותה כשחקנית מוכשרת ומיוחדת, ראית גם שנה שעברה איך כולם נתנו לה כבוד ועמדו בשבילה בטקס? זה היה נורא מרגש דווקא... היא לא כ"כ פופולארית היום וגם לא ממש עושה סרטים לפי מה שנראה לי, אבל עדיין היא שחקנית שלא שכחו וגם לא ישכחו!

למעלה