אני כל כך

einav8

New member
אני כל כך ../images/Emo7.gif

לאחר חודשיים נסיונות כושלים לאחר צנתור, היינו היום ברמת מרפא אצל בידר, (הגניקולוג שלי המליץ לעשות הזרעה,כדי לשפר את הסיכויים, אז הלכנו לרמת מרפא) ובידר תסלחו לי היה ממש מגעיל חסר רגישות וציני! הוא אמר לנו לתחזור מיד להפריה, כי החצוצרות נסתמו שוב, עזבו IUI, אין לכם סיכוי ב IUI ולא בטבעי, רק הזרעה, וכשהתעקשנו לנסות IUI הוא אמר שזה בזבוז של חודש אבל אנחנו מתעקשים אז שנבזבז!! הוא אמר שהוא בכלל לא היה ממליץ לי לעשות פתיחה,זה בזבוז זמן, והן נסתמות שוב מיד. וששאלתי לגבי צילום רחם חוזר, הוא אמר, שזה לא בריא כל ההתעסקות שם, ועדיף לא לעשות! אני לא יכולה לתאר איך הדמעות עמדו לי בגרון!! אבל למה שיסתמו?? טוגנדרייך שעשה לי את הצנתור אמר שהסיכויים שיסתמו שוב מאוד נמוכים. מה פה קורה פה? למי להאמין? מה? לחזור להפריה?? אין לי מנוחה!!!

כמה שאני מזדהה אתך

אני גם התחלתי את הטיפולים אצל בידר - והוא היה כל כך חסר רגישות שאחרי כל פגישה אתו הייתי בוכה. פעם אחת כשהיתה לי בטא חיובית אבל אחרי ארבע ימים התחיל לי דימום וזה נפל, התקשרתי אליו, כי הייתי אמורה להתחיל טיפול ורציתי לשאול אם אחרי הריון כימי ממשיכים כרגיל. אז את יודעת מה הוא ענה לי אחרי שסיפרתי לו על ההריון? " אז מה את רוצה ממני?" הייתי פשוט בהלם, לא ידעתי מה להגיד, כאילו שהתקשרתי לירקן והוא לא מבין מה אני רוצה ממנו. ותמיד היו לו תגובות כאלה מגעילות, עד שלא העזתי אף פעם לשאול משהו מחשש לתגובה שלו שתעשה לי רע שוב פעם. בסוף עזבתי אותו ועברתי לרופא אחר.

babywishing

New member
אוי עינבי ../images/Emo10.gif

כל כך מצטערת שהיית צריכה להיתקל בכזה חוסר רגישות
אבל אפשר לראות חצוצרות סתומות גם בלי צילום
משהו פה לא ברור לי, איך הוא הגיע לקביעה כזו
אני לא ממש מבינה בחצוצרות סתומות, אבל אם פתחו אותן ואין בעיה ידועה אחרת , אז עכשיו זה כמו נסיונות טבעיים, שזה לוקח קצת זמן. ובאמת המקום של ההזרעה הוא לזרז קצת את התהליך שאמור להיות עכשיו תקין אצל שניכם. נראה לי הכי טוב להאמין לעצמכם, למה שהלב שלכם אומר לכם, והוא בטח אומר לכם קודם כל לעבור רופא, לשמוע דעה נוספת. אולי אפילו לדבר שוב עם הרופא שעשה את הצנטור מה דעתו על מה שהרופא אמר?
ענקי מבייבי שלא מבינה בחצוצרות סתומות ומקווה שגם הרופא הזה לא.

בבקשה תלכי לרופא אחר

לשמוע מה דעתו. במכבי אני מאוד ממליצה על ד"ר בוצ'ן (מקבל בבית הרופאים ברח' דובנוב 10 בת"א). הוא יוכל להפנות אותך לצילום רחם אם יש צורך, והלגיד לך מה דעתו בנושא הסיכויים שלכם ב-IUI.

s h i r a 3 0

New member
גם אני הלכתי להתייעץ כמה פעמים עם

בוצ'ן והוא היה נפלא. נתן את כל התשובות. חיכה בסבלנות לראות אם הכל ברור לנו. אם יש לנו עוד שאלות. הסביר הכל באופן ברור ופרס בפנינו את שיקול הדעת והאפשרויות, כדי שנוכל לקבל החלטה.

os15ar

New member
עינב8, יקירתי. כל אהבתי לך.

יכולה לתאר לעצמי כמה חושך יש לך, גם מהדמעות וגם מהשמיים שעכשיו התקדרו... אבל לאור הסמים שאני מזריקה, יש לי נטייה לראות את החצי המלא של הכוס ולכן גם אם נראה עכשיו שהוא מגעיל, חסר רגישות וציני ייתכן והוא מעט מעט צודק. נכון שיש דרכים יותר יפות לעשות או להגיד כזה דבר אבל ביננו אנחנו לא צריכות את הטובות של הרופאים ולא צריכות אותם שילטפו לנו את הראש. אנחנו צריכות אותם שיהיו מקצועיים, יגלו אחריות ויקדמו אותנו לעבר המטרה. ואנחנו צריכות לזכור את המטרה ולהגיע אליה כמה שיותר מהר, לפני שנאבד את הסבלנות ולפני שנשתגע ולפני שכל הצורה תתעוות לנו וכל הגוף ישתולל לנו. אז, נכון שזה לא מה שציפית לשמוע, בטח לא עכשיו, אבל אולי ורק אולי, בעוד כמה חודשים, מפרספקטיבה של זמן, נגלה שהיה משהו בדבריו ורק בשביל זה היה שווה, לא ? אוהבת מאוד ודואגת, שלך, ביחד, אסנת.

einav8

New member
אוסנת - חיפשתי אותך ולא היית.

את מכירה ויודעת את הסיפור שלי,ואת הפוליטיקה סביב זה (תזכרי מה שאמר לך השכן שלך), בכלל לא רציתי ליטוף (מזמן כבר הבנתי שאני לא צריכה את זה, ולכן עזבתי את הרופא הפרטי), כל מה שרציתי חוות דעת, אבל - היית צריכה להיות שם על מנת להבין על מה מדובר, אדם מגעיל וציני, זה לא מה שהוא אמר כמו איך! לגבי מה שהוא אמר, זו דעתו וזכותו,ויש כל הרבה חילוקי דעות על פתיחת חצוצרות,אני יכולה לקבל אותה או לא! הרי לב-רן מאוד המליץ, אז למי להקשיב?? הבעיה היא, האם אני שוב נופלת על פוליטיקה? ואיך הוא יכול להיות בטוח? הרי עיני רנטגן אין לו! ולוקח גם לזוג בריא ללא בעיות כמה חודשים. ואם החוצוצרות לא נסגרו, אז יש עוד סיכוי לטבעי. עינב

s h r o n i t

New member
עינבי

אם את זוכרת,התכתבנו בזמנו בנושא הצינתור. גם הרופא שלי זילזל בתהליך ואמר שחבל על הזמן,שצינתור לא עוזר וליכלך כהוגן על הרופא שצינתר אותי. אני עכשיו בהריון!!!! ספונטני!!!! אמנם לקח כמעט שנה מהצינתור, אבל הצלחתי.מה זאת אומרת שהחצוצרות נסתמו חזרה ? על סמך מה הוא קובע את זה? בלי צילום רחם ובלי שום בדיקה אחרת, מה ,יש לו עיני רנטגן? אני ממליצה לך לעזוב את הרופא הזה במהירות. חודשיים של נסיונות הם לא הרבה זמן.תחשבי כאילו שהתחלת עכשיו מהתחלה באופן טבעי והרי גם מי שלא היתה לה אף פעם בעיה לא נכנסת להריון תוך חודשיים. תמשיכו לנסות ואל תתיאשו.בסוף זה יצליח. אם אין לך שום בעיה אחרת מלבד החצוצרות,הרי שהבעיה הזו נפתרה. מחזיקה לך את כל האצבעות שתודיעי במהרה על הריון.

os15ar

New member
מהפה שלך אל היושב במרומים.

והלוואי והילדה תקשיב. קדימה, להתחיל לחשוב שאתם זוג צעיר וסתם עושה סקס בשביל הכיף ומי יודע אולי יצא מזה משהו... בטוחה שזה אוטוטו פה. בהמון אהבה וציפייה, אסנת.

בידר מגעיל באופן בסיסי!!

אל תקחי את זה אישית היות ובידר אינו איש נעים. הידי והמקצוענות שלו אינם בספק אבל בתחום שלנו הנושא הנפשי לוקח חלק מהותי בטיפול ולכן מי שאינו מסוגל להיות בנאדם טוב יו אם יעזוב את התחום. מפגש שלי עם בידר הסתיים בכך שבמקום לחכות שארגע בעת נסיון להחזרת עוברים הוא החליט ללכת על הדרך הקלה ולנסות לתפוס לי את צואר הרחם עם מלקחיים כאלו שעוזרים לפתוח את הדרך לצינורית. זה כמובן פוצע , מכאיב, מבהיל וגם משפיל באופן בלתי מוסבר. ועכשיו למהות - אני הייתי פונה לדעה נוספת, עושה העתק של התיק והולכת איתו לרופא מצוין נוסף שיגיש מה הוא חושב. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

סנונית 1

New member
הייתי ממליצה לך ללכת לרופא אחר

א. בגלל היחס המגעיל של הרופא שלך, כנראה שהוא שכח שהוא עובד עם בני אדם ובפיריון שזה נושא רגיש במיוחד. ב. תמיד כדאי לשמוע חוות דעת שנייה. אם את מאזור המרכז ואת במכבי הייתי מאוד ממליצה על ד"ר ברקוביץ. אם תירצי פרטים תשלחי לי מסר. ושיהיה בהצלחה זה הכי חשוב.

למעלה