אני כל כך שמחה!

regvuv1

New member
אני כל כך שמחה!

אני במיטה כבר שבעה שבועות, עם עקב וקרסול שבורים, וחוליה אחת בגב שנסדקה ונמעכה. הוזהרתי מראש ע"י הרופאים שהתהליך ייקח שלושה חודשים, במהלכם אני 24 שעות ביממה עם מגף על הרגל (גבס מודרני...) ומחוך על הגב שיורד רק אחרי שאני מתיישבת על כסא במקלחת, אסור לי לעמוד בלעדיו, אסור לי אפילו לשכב בלעדיו...
אז היום עשיתי צילום רנטגן לגב (אני מנסה לא לחשוב על כמות הקרינה שספגתי מאז התאונה...) והחוליה שלי, שלפני ארבעה שבועות היתה בגובה שני שליש מהחוליות האחרות, כבר בגובה רגיל!
אני צריכה לראות מה הרופא שלי יגיד עוד כמה ימים, אבל - איזו הקלה!

כוכב34

New member
איזה יופי . בשורות טובות

JoIIy Roger

New member
אוייייי

לא ידעתי שעברת תאונה

שמחתי לקרוא שההחלמה מהירה מהצפוי.
מאחלת לך החלמה מהירה ושלמה מכל ה

regvuv1

New member
תודה

אני לא חושבת שההחלמה מהירה מהצפוי, אבל היא בהחלט באזור הקצר של הסקאלה... מקווה שהרופא יסכים לגבי זה

כל היום חשבתי עלייך,

כמה כוחות יש לך. איך את מתרכזת במה שיש ושאת יכולה לעשות ולא במה שאין.
ואפילו מתנדבת לעזור לאחרים.
את מדהימה!

חנוכה זה זמן מעולה לניסים.

regvuv1

New member
הלוואי שהייתי כזו מדהימה!

רק בעלי מקבל את הבכי פעם בשבוע-שבועיים, כששוב אני קולטת עד כמה אני לא מסוגלת לעזור לילדים ולו בבית...
אבל באמת שהולך ומשתפר, אני כבר מבשלת ושוטפת כלים (לא היה סיכוי לזה עד לפני שבועיים בערך) - כבר כמעט אין לי זמן לסרוג...

regvuv1

New member
הייתי

דרכתי במקום לא נכון בעליית הגג ונפלתי דרכה, בערך 3 מטר לרצפת בטון.
בעלי עמד מטר מאחורי על ה"מדרגות" (סולם אלכסוני), הוא אמר לי שהוא עדיין רואה אותי נופלת כל יום-יומיים, מסכן - צילקתי אותו לכל החיים...

אשכוליה

New member
החלמה מהירה

מה את סורגת?
לגבי בעלך - מבינה אותו ממש, רק שאצלנו זו אני עם הפלאשבקים. ולגבי עליות גג- מילדות זה סוג של אקסטרים בשבילי.

regvuv1

New member
תודה לכולם!

הרופא התקשר אליי כשקיבל את הצילומים, אישר שהמצב נראה הרבה הרבה יותר טוב.
הוא כן מעדיף לחכות עוד ארבעה שבועות לפני שנוריד את המחוך, כדי להיות בטוחים לגמרי שהכל בסדר.

לפחות אני יודעת שהחוליה שלי בדרך להחלמה מלאה (אם לא החלימה כבר) ואין נזק לטווח ארוך! ו... עוד ארבעה שבועות מורידים את המחוך!!!
אני לא יודעת איך נשים לבשו פעם דברים כאלה מרצונן! זה כל כך לא נוח, ולא אכפת לי עד כמה זה מחטב את הגוף! לי זה גם סיוט כי זה הופך כל חזיה לפוש אפ - יש לי רק חזיה אחת בלי ברזלים והיא היחידה שאני יכולה ללבוש כרגע, אז היא נלבשת רק כשנפגשים עם חברים. כל שאר הזמן אני בנטורל (שזה לא כזה ברור מאליו במידות חזה גדולות)

aurora0

New member
איזה יופי!!!

איזה עידכון משמח!
תמשיכי כך להחלים ולהרגיש טוב יותר!

למעלה