אני כל כך עצבנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך עצבנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה אני ביחסים טובים עם משפחת בעלי . בתקופה האחרונה בגלל פציעה של בעלי ושינוי עבודה קצת הסתבכנו מבחינה כלכלית. חמותי קנתה לביתה הביתה מלא דברים בשווי של 30-40 אלף שקל , היא יושבת לספר לנו את כל זה ומבקשת סליחה מבעלי על כך כי היא יודעת שקצת קשה לנו עכשיו. יאלה דיברת סיפרת שתקי!!! לא היא תמשיך לספר ולחפור בבשר עוד ועוד. עכשיו אני רוצה לקחת מרחק ממנה - מהם !!!! פשוט לא יכולה לראות את האיטימות שלה!!!!! סתם רציתי לחלוק. אני יודעת שהיא לא חייבת לנו כלום , אני גם לא רוצה , אבל לפחות אל תמשיכי לדבר דווקא! וזה עושה אותי עצבנית!

sunny8

New member
חמות זה דבר מעצבן. נקודה. וחג שמח לך ../images/Emo171.gif

והאם חמותך מודעת למצוקתכם? האם ביקשתם ממנה כסף ונתקלתם בסירוב? היא יודעת שקצת קשה לכם עכשיו . קשה , קשה זה דבר יחסי . מה שקשה אצלי לא בהכרח קשה אצלך וההיפך. כל יום נפטרים ילדים מתת תזונה באפריקה , נראה לך שזה קשה???? יש לי חבר שרוצה לעבור שינוי מין . מה דעתך על זה ? אני רוצה לרדת 10 קג' = נראה לך שזה קשה ? לי זה נראה גיהנום. מקווה שעזרתי . וחג שמח לך שוב. עוד יגיעו ימים טובים אל תדאגי.

litzuf

New member
מבינה אותך מאוד....

זה באמת קשה....... גם לייש חמות ביקורתית וקשה....

דולפין..

ראשית חג שמח.. מכירה את סוג האנשים...שאיתם צריך לדבר "בשפה אחרת"? כמו ללכת לבעל ולגיד לו... "יש כלים בכיור...ואתה גולם...לך תשוף" - אני מניח שתוצאות...לא תיראי מזה. מה דעתך על להגיד לה... "איזה כיף...שקנית, אבל רציתי לשתף אותך"...וחשוב לי שתדעי שאני לא מדברת מקנאה.. אני מדברת מכאב של מצב שניקלענו אליו, וכשאת מספרת על מה שקנית לביתך...זה עושה לי איי..בלב". אני לא בטוח...שזה לא יעשה לה משהו. חג שמח.

אוסה

New member
מבינה אותך

לפעמים זה מצב לא נעים לדעת שקשה לך ולשמוע שבמקום עזרה לשרידה עוזרים למישהו אחר . שולחת

למעלה