אני כל כך מתרגשת

popapipu

New member
אני כל כך מתרגשת

היום, בפעם הראשונה, ניצחתי את המורה-נהיגה שלי בויכוח !!!

popapipu

New member
לא הבנתי ת'הודעה שלך אבל

סתם התווכחנו על תורה ועל אמונה, הוא תמיד אוהב להגיד לי דברים שמחממים אותי כי הוא יודע שממש לא בא לי להוכיח את המורה שלי לנהיגה אבל מצד שלי קשה לי לשתוק כשהוא ככה מדבר על האמונה שלי... ככה זה כשדתייה לוקחת מורה חילוני
אבל היום, אחרי שאנחנו מתווכחים כבר כמעט כל השיעור, אמרתי משהו והוא כזה שתק כמה זמן, ואז אמר: "וואלה, ניצחת..." איזה כיף!! לזכותי ייאמר שרוב הפעמים אני שואלת אותו "לענות לך?" והוא עונה "לא...." כך שלא תמיד הייתה לי בכלל הזדמנות לנצח אותו בויכוחים...

TrojanRhin

New member
מה אמרת?

זה די נדיר להשיג מאדם תשובה כזאת (לא משנה בקשר למה, פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע בן אדם שמודה שהוא מפסיד בפה מלא), אז נורא מעניין אותי לדעת מה הוא אמר ומה ענית לו.

popapipu

New member
הוא פשוט טיפוס כזה,

הגון וסבלני, יש לו המון ערכים והוא מספיק שלם איתם בשביל להודות כשהוא מפסיד בויכוחים... איזה כיף! אני לא הבודדה שצריכה להתמודד מול המורה שלי בויכוחים על אמונה?? בדוגרי המורים האלה חוגגים עלינו. חוכמה גדולה לעקוץ נערים שהאידיאולוגיה שלהם עוד לא מגובשת, והם בכלל מרוכזים בלנהוג, ולהביא להם טיעונים שלא ימצאו להם תשובות... אבל עם כל האמונה שיש למורה שלי באלוקים, הוא תמיד אומר שהוא מחשיב את עצמו כתם אז הוא פטור מלקיים מצוות... בגלל זה הוא אומר שביום כיפור הוא עושה מעט מאוד- חשבון נפש קצר, רואה שהכל מעולה אצלו, וממשיך בחיים... חחח... אבל לזה הוא לא הסכים שאענה לו.......

TrojanRhin

New member
נחמד

תוכלי בכל זאת לכתוב את השאלה והתשובה הספציפיים? אם לא בראש, אז לא משנה. אגב, יש לך אח שקוראים לו ישראל, או קרוב?

popapipu

New member
אני לא זוכרת בדיוק...אבל בערך

הוא שאל אותי למה אני מאמינה בתורה שבעל פה, שהיא לא מוחלטת וודאית כמו התורה שבכתב (שהוא מאמין בה). אז אמרתי לו שהתורה שבעל פה והתורה שבכתב מבוססים על אותו רעיון אמוני- העברה מדור לדור. אני סומכת על האבות שלי שהעבירו לי את התורה שבעל פה כמו שצריך, ובאותו מידה אני סומכת עליהם שהם קיבלו את התורה שבכתב מסיני. הרי גם להאמין לתורה שבכתב זה לא ודאי, אולי סתם מישהו משועמם ישב וכתב להנאתו? לא התבטאתי בצורה כל כך ברורה כאן אבל נראה לי שהבנתם... וכן, יש לי קרוב חרדי בשם ישראל.

../images/Emo6.gif

גם אני והמורה שלי היינו מתווכחים הרבה.. (מורה חילוני.. אני דתי..) ותמיד הוא היה מכניס בי עקיצות כאלה.. נגיד כשעף כדור לכביש בשיעורים הראשונים שלי הוא ישר שם ברקס ואז שאל אותי- יש לך מושג למה עצרתי? עניתי- בגלל הכדור- אז הוא אמר: "דווקא לא.." אז אמרתי "אה בגלל הילדים.." אז הוא ענה:" נכון.. בישראל זה ההיפך מהפלסטינים.. כמו ששם כדורים רודפים אחרי ילדים, כאן ילדים רודפים אחרי כדורים.."

crazy bitch17

New member
חחחח...../images/Emo6.gif

יפה,יפה..יש לנו פה הרבה דתיים... (גם אני דתייה..)

gold ayelet

New member
גם אני תמיד היתי מתווכחת עם המורה

שלי !! ! חח איזה כיף זה היה, אבל יותר בקטע של הפינויים... ביום שפינו את עמונה היה אמור להיות לי שיעור נהיגה, וכמה ימים אח"כ טסט, והחלטתי לסוע לעמונה, התקשרתי אליו בבוקר אמרתי לו - אהה אורי אני נוסעת לעמונה אז אני לא יכולה היום לעשות שיעור ( ואסור לבטל שיעור באותו יום) הוא התחיל לצעוק עליי, שיש לי עוד מעט טסט וזה יותר חשוב ואני אכשל בגלל זה וכ'ו... ואמרתי לו , אין אני נוסעת לא אכפת לי... קיצור אחרי הפינוי היה לי שיעור והתווכחנו, לא הגענו להסכמה.. אבל מה הוא אמר לי? אני לא לוקח לך כסף על הביטול של השיעור למרות שבד"כ אני לוקח אם מבטלים באותו יום, בגלל שאת הלכת לשם , כאילו עם העקרונות שלך.. זהו.. ד"א נכשלתי בטסט הזה..חח

adidas88

New member
חחחח לי לא היו ויכוחים

אבל כשנסעתי לגוש קטיף פתאום המורה שלי מתקשר אליי "כדי לוודא שאני עדיין בחיים"

למעלה