אני כל כך מתרגשת....

אני כל כך מתרגשת....

כאילו שזאת אני שהתחתנה לפני 4 שעות.... לא יכולה למסור פרטים - רק מבקשת רעיון - מה קונים לחבר טוב, שלא מוכן לקבל מתנה, לנישואים צנועים שנערכו ברבנות ?

הצעה...

סדרת הקלטות של "המדריך לאוהבים"...3 קלטות עם זוגות המדגימים מסאז´ים אירוטיים,את סודות המין האוראלי,ושלל אטרקציות זוגיות מעניינות...

רעיון חביב...

היתה לנו פעם הקלטת הראשונה, פעם השאלתי אותה לחברה (עם בעל מתוסבך), הוא צפה בה כשלא היתה בבית, וכשהגיע אמר לה: יאלה, תחזירי לה אותה מהר לפני שהיא תגיד שקילקלנו לה אותה.... היום מונחת לה בארון רק הקופסא של הקלטת, הקלטת עצמה לא נמצאה עד היום. תעלומה.

טפול זוגי בספא

יש חווה כזו בזכרון יעקב ..נדמה לי בשם "זומרין, ויש "ספא פולג" ו"מאי סנטר" בכפר סבא.... טפול זוגי..לאור נרות.... עם ארוחה..בלי ארוחה...מה שרוצים תתקשרי לאחד מהם..יפקססו לך את כל הצעות הכייף שלהם זה מתחיל מ250 שח עד 1000 שח בערך תלוי כמה טפולים רוצים...

משהו לה ולו.....

חלוקי אמבט לשניהם =ביחד משו כמו 350 ש´ח. לילה בבית מלון - משו כמו 500 ש´ח , סלסלת מוצרים ארומטיים - לזוג - שמן , סבון , נרות , הגבול הוא השמיים , אך ב300 ש´ח "יוצאת" סלסלה מהממת :) הקאמה סוטרה - עכשיו אולי זה "ישב" בפינה , עוד שנה הדפים יהיו מקופלים בקצוות מרוב שימוש.. לא הגבלת את הסכום , וכאן הבעיה

giulietta

New member
אולי

מנוי שנתי לאיזה מגזין יפה בנושא שהם אוהבים... מתנה שמתחדשת כל חודש...

למעלה