אני כל כך מצטערת..

אני כל כך מצטערת..

זה כל כך לא קשור.אבל.מה השמות של החתולים הסמוראיים?!.... אה ועוד משהו שכן קשור סאיינים..... הורדתי דיווקס בשביל שאני יראה את הפרקים והסרטים...והורדתי את סרט 13....כן....יפנית...אבל אפילו ככה זה הצליל מגיע חמש שנית לפני התמונה! אז הורדתי נימו..נראה לי שמשהו לא בסדר כי זה ממשיך! אם אני אמחק את הנימו זה ישפיע?!

פיקורו

New member
גם אני הורדתי סרט כזה

אין מה לעשות לא משנה באיזה תוכנה תפתחי את זה

Piccolo

New member
איזה גירסה של הנימו יש לך?

נסי בלי הנימו פעם ואם זה לא מצליח תנסי להתקין גירסה חדשה של נימו.. זה אמור להפעיל.. למרות שתכלס אני לא ממש בעד נימו.. בקשר לחתולים הסמוראים - פוליאסתר (החתולה),זרזי(החתול הלבן) ואנשובי (החתול הכחול). בהצלחה :>

NoNick10

New member
../images/Emo13.gif

בגלל שעזרו לי פה פעם, אני חייב להחזיר טובה! טוב, תנסי את הדברים הבאים.... א: תסירי את נימו לחלוטין, לפעמים שאת מתקינה כל כך הרבה קודקים זה עושה בלאגן במערכת, אני גם מניח שאת לא כל כך מבינה בזה אז זה יותר גרוע, אז הדרך הכי טובה היא להתקין כל codec בנפרד. כדי להסיר את נימו לכי ללוח הבקרה, הוספה או הסרה של תוכניות, ושם תבחרי בנימו להסרה. ב: אחרי שהסרת את נימו תנסי להתקין Direct X הגרסה הכי חדשה היא 9, אני מניח שאפשר להוריד אותה מאתר הבית של MicroSoft. ג: עכשיו תתקיני את הקודקים הבאים : DivX 3.11 ואת זה: Divx 4.12 וכמובן אסור לשכוח את : DivX 5.03 וגם את Xvid את divx 3.11 תחלצי קודם מהארכיון לשולחן העבודה ורק אז תתקיני אותו. ד: אם אחרי כל זה הסרט עדין לא עובד כמו שצריך תנסי להתקין את הדבר הבא: FFDSHOW הסרט חייב לעבוד טוב.... תנסי את כל הדברים האלה ותודיעי לי.

king kazabubu

New member
זה בלי ספק.

יש את זה גם בפוקס קידס. אם יש דבר אחד שאני יודע וזה לא קשור לדרגון בול זי זה זה

למעלה