אני כל כך בודדה

ponder

New member
אני כל כך בודדה

נפרדנו. טוב, לא ממש נפרדנו יותר נכון - הפסקה. שנתיים וחצי ביחד. החודש וחצי האחרון היה גרוע. התרחקנו. הוא החליט שהוא צריך זמן. לקח 4 ימים . נפגשנו. אמרתי שאני אוהבת. שאני לא רוצה לוותר. שאני רוצה שנלחם. שננסה. אנחנו יכולים . אנחנו אוהבים. לא עזר. הוא רוצה עוד זמן לחשוב. כמה זמן? לא ידוע. שבוע, שבועיים, חודש... ואני בנתיים תלויה באוויר. מתנדנדת. חיה לא חיה. נשארה לי חברה טובה אחת. וגם היא עסוקה . אני כל כך בודדה. כל כך בודדה. כל כך עצוב לי.

JohnnyMarr

New member
הזמן הוא הרופא הטוב ביותר

זוהי באמת לא פראזה ולא מילים בעלמא. בת כמה את ובן כמה הוא?

ponder

New member
למה ציפית?

לשירה עברית מהזן המובחר??? בסך הכל סיפרתי מה עובר לי על הלב. זה הסגנון כתיבה שלי. וזה מה יש

קודם כל תשבי

את לא תלויה!!! את אישה עצמאית גאה יפה ובוטחת בעצמך זאת ההתחלה של כל מחשבה שלך נא לשנן (כן , אלו שיעורי הבית שלך) אחרי שעברנו את זה את אוהבת וזה יפה אבל הוא לא רוצה הוא מפחד לא בנוי לקשר לא צריך לפעמים כשמאוד רוצים מישהו גורמים לו להרתע ההחלטה תהיה שלו בסופו של דבר אם זה מתאים לו להיות איתך או לא אבל המילה שלך תהיה קובעת אם באמת שווה לחכות או להמשיך בחיים קדימה לדעתי עם כל האהבה והכאב והתחושה של נטישה אכזבה וכל שאר ירקות שווה לעשות חושבים ולחשוב למה לעזעזאל הוא הרגיש שאני לא ה-100% בשבילו ולהיות את במה שאת הכי טובה וזהו תאהבי את עצמך כאילו אין אחר

למעלה