אני כזאת טיפוסית

Time To Go

New member
אני כזאת טיפוסית

אני לא מבינה למה כל פעם שאני נכנסת לקשר עם מישהו תמיד יהיה לי הרבה מה להגיד וכל מה שאני אגיד זה לא מספיק, אני חייבת לדבר ולדבר על כל דבר שקשור בקשר ולא לעשות פיל מעכבר. זה ממש מעצבן והדבר שהכי מעצבן זה שלפני שנה הייתי בקשר עם מישהו (דיי אידיוט שאין לי מושג למה ייחסתי לו חשיבות מסויימת בחיים שלי) ופתאום אני מגלה שהחברה הכי טובה שלי (כבר לא הכי טובה) פשוט נהיית חברה שלו, מאז כל פעם שאני בקשר עם מישהו אני מפחדת שהיא תיקח לי את הבן אדם שאני בקשר איתו או שכל אחת תיקח לי את המישהו הזה. כמובן שעכשיו עם כל השגעון שלי אין לי מישהו ואני בספק אם יהיה לי מישהו

זה תמיד קיים אבל...

את יודעת מה אומרים הפחד מממש את עצמו.תעלי לך את הביטחון העצמי,קחי את הקשר לאט,אל תחשבי רק מה יקרה אם... את נותנת את הסיכוי שזה יהרס מבלי לתת לזה הזדמנות לקשר יפה ובריא! בקשר לחברה לא הבנתי,היא עדיין חברתך?אם כן תעיפי אותה לכל הרוחות! חברה שלוקחת לך מישהו שאת אוהבת היא לא חברה,והיא לא תהסס לעשות זאת שוב. בהצלחה חמודה!

Time To Go

New member
אני לא בקשר עם אף אחד עכשיו :\

ולא אהבתי את הבן אדם אבל היה לי משהו קטן אליו שאני מנסה להבין למה היה לי משהו אליו כי הוא היה זבל וגם החברה לא הייתה בסדר על מה שהיא עשתה..אני עדיין חברה שלה פשוט יש עדיין את הפחד הזה בצד שאם זה קרה פעם אחת זה עלול לקרות פעם שנייה...בעע

התכוונתי לקשר העתיד.ואולי..

מה שהיה לך אל הבחור,המשהו הקטנטן הזה, כנראה היה פשוט צורך לקבל אהבה.וטוב שגילית שהוא זבל לפני שהיית לוקחת אותו ברצינות,ומקווה שאף אחד לא יעשה לך את זה שוב.אבל אני לא מבינה למה את לא מתנתקת מהחברה הזו?אולי היא באמת הייתה חברה טובה עד המקרה והתנצלה לאחר מכן,אבל למה לך לפחד תמיד שהיא עוד פעם תעשה את זה.למה את נשארת חברה שלה,בגלל הימים הטובים,למה?לא מגיע לה שתהיי חברה טובה שלה,היא הייתה טובה עד שזה הגיע לבחור.ותאמיני לי שהיא לא תהסס לעשות זאת שוב.

זה תמיד קיים אבל...

את יודעת מה אומרים הפחד מממש את עצמו.תעלי לך את הביטחון העצמי,קחי את הקשר לאט,אל תחשבי רק מה יקרה אם... את נותנת את הסיכוי שזה יהרס מבלי לתת לזה הזדמנות לקשר יפה ובריא! בקשר לחברה לא הבנתי,היא עדיין חברתך?אם כן תעיפי אותה לכל הרוחות! חברה שלוקחת לך מישהו שאת אוהבת היא לא חברה,והיא לא תהסס לעשות זאת שוב. בהצלחה חמודה!

למעלה