אני כועס |עצוב|

אני כועס |עצוב|

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1838768,00.html מי חסר כל החוש המוסיקלי שנתן לגילי נתנאל את המקום הראשון ב25 השירים הכי גרועים ?????????????.. אני מוחה !! אז מה אם היה לו ביצוע רע בארוויזון, עדיין השיר נפלא! השיר הישראלי הכי טוב שהיה לישראל איי פעם בארוויזוון!!!!

איליה.

New member
יש מין כלל כזה...

כשבעיתונים או בטלויזיה יש רשימות של השירים הגרועים ביותר של השנה/העשור/המילניום, לרשימה הזאת תמיד מגיעים רק שירים טובים וידועים. כי אם באמת היו לוקחים את הכי גרועים, אף אחד לא היה קורא את זה, כי אף אחד לא היה זוכר את השירים האלה. לכן לוקחים בכוונה את הידועים יותר... וזאת דעה של מבקר אחד מסכן.

צביקה ו

New member
איליה, אתה כל כך צודק...

את רוב השירים ברשימה הזאת הכרתי ואכן את רובם אהבתי מאוד. מה שבעיקר הצחיק אותי היו הנימוקים לשירים... כתבה חסרת טעם.

אייל_18

New member
מי העיז לדחוף את ירדנה למקום 11 ?

מוזר שלטענתם היא צנחה מאז, כשבאותם שנתיים של 87´-88´ היא המשיכה להיות זמרת השנה. היא נראתה "זקנה מתמיד"? מה זה אמור להביע... יכול להיות שמדינה שלמה טעתה ורק 5 צודקים ויודעים יותר טוב מכולם? יפה שהאירוויזיון מקושר לרשימה הזאת הרבה. לרשימת 99 הטובים ביותר של כל הזמנים הם בקושי הכניסו זמר אחד שקשור לתחרות (מתי כספי, קורין אלאל ושלמה ארצי, זהו בערך). אפילו "הללויה" לא נכנס לשם, למיטב זיכרוני (למרות שבמצעד היובל הוא היה מקום 6 בערך).

TheShis

New member
LOL - ממש שיר טוב. כנראה בגלל זה...

הקריירה של מר נתנאל בעלייה מתמדת מאז. :)

למעלה