אני כועסת

שרונמר

New member
אני כועסת ../images/Emo46.gif

בעוד שבוע אנחנו טסים לאורלנדו. ניסינו לבטח את תום ביטוח נסיעות לחול, ונתקלנו בסירוב . הטענה: אנחנו לא מבטחים חולי אפילפסיה. בסופו של דבר מצאנו חברה אחרת שאין בעיה לבטח. מרגיז אותי שחולי סכרת, אסטמה, סרטן הם כן מבטחים. מה ההבדל ? הילד שלי מתפקד מצוין, ולא כל התקף מביא לאשפוז. זהו, כועסת מאוד שרונה

mori17

New member
את תתקלי בדברים כאלה בחיים

גם בלי קשר לאפילפסיה אותי מעצבנים תגובות של חיילים.....למה אסטמה וחולי סכרת כן ואפילפסיה שזה פחות מסוכן מסכרת לא מפתיע וכ'ו אבל אפילפסיה כן?? יש תגובות..."באמת אז איך ייגיסו" "את מתנדבבת(זה עוד מילא)" יום שני זה היה מעל ומעבר.. נפלתי (אין קשר לאפילפסיה) קיצר כאב לאללה ביד ימין אז לא יכולתי לרשום ביקשתי מהפקיד במרפאה אזורית בשיניים שיסמן בשבילי...היה צהבת אמרתי לא היה רשום אפילפסיה אמרתי כן "באמת?" בקול מופתע.....סליחה עוד שניה זרקתי עליו משהו מה כתוב לי על המצח "יש אפילפסיה" מצחיק שחובש(בבסיס) לא יודע שיש פרופיל חדש(35)
אבל הוא יצא בסדר בתגובה שלו גם בעדינות לא במופתעות כאילו אני שד....לפחות טיפל בי כמו שצריך
מורי

טלטול232

New member
ביטוח נסיעות

שנסענו לחו"ל ביטחנו את טלטול בקופ"ח בביטוח המורחב שכולל מחלות קיימות ( כולל אפילפסיה ) ולא עשו בעיות. המחיר היה כ 1.5 $ ליום במקום 0.9 $ ליום. נסי לבטח את תום בקופ"ח ( בכללית ) אבא של טלטול

שרונמר

New member
יש בעיה עם ביטוח כזה

אם הילד אושפז בחצי השנה האחרונה בגלל האפילפסיה אז המחלה לא בכיסוי. מצאנו סוכן ביטוח דרך איל שכן מבטח חולי אפילפסיה בלי בעיות. התשלום לא יקר ונותן כיסוי מכובד ושקט נפשי. שרונה

mori17

New member
הפרופיל החדש הוא 35

יכולים לתת לך את הפרופיל החדש או הפרופיל הקודם שבד"כ נותנים לאנשים שיש להם אפילפסיה(45) 35 נותנים לאנשים עם אפילפסיה(לא כולם) אנשים עם סכרת ועוד כמה דברים לא זוכרת.. לא נראה לי שזה ישפיע על הגיוס שלך...תבררי אולי בתה"ש כי הם עוסקים בדברים כאלה,בפורום סדירים לא נראה לי שידעו כי נראה לי הם בכלל לא יודעים על הפרופיל הזה(כמו הרבה אנשים) מורי

מידי2

New member
ומה אם מביא לאשפוז?

לכל אדם יש סיכוי של 10 אחוז להתקף אפילפטי ואז בטוח יגיע לאשפוז. חולה אפילפסיה לא יגיע לאשפוז אפילו ב 10 אחוז מההתקפים שיש לו. כשחולה אפילפסיה מגיע למיון בגלל התקף זה ביקור קצר אלא אם כן זהו סטטוס. אדם אחר שאינו חולה אפילפסיה יאושפז ויעבור בדיקות שעלותן גבוהה מאוד אחרי התקף. חולים כרוניים לפי סטטיסטיקות מודעים יותר לבריאות שלהם ולכן בלת"מים אחרים פחות צפויים ומבחינת המחלה שלהם הם יעשו הכל כשהם נושאים לטיול שלא יקרה כלום כך שהם בטוח מוגנים יותר מסתם אדם אחר שמוגדר ע,י חברות הביטוח כ"חולה" זה סתם דעות קדומות ובורות ותו לא.

את יכולה לכעוס

אבל זה תקנון החברה ויש הרבה דברים כאלה בכל מיני תחומים לא דווקא בביטוח אפילו בביטוח רכב אני חושב שיש חברות שמסוגלות לעשות עם זה בעיות אבל באמת שלא צריך לכעוס יש תמיד דרכים חלופיות

למעלה