אני כועסת

keren007

New member
אני כועסת ../images/Emo46.gif

אני ממש לא מסכימה עם הסוף של הסרט יומנה של בריג´יט ג´ונס, זה לא בסדר! איך זה שיו גרנט, השחקן הכמעט ראשי, נזרק לכלבים?! למה המכוער זוכה בבריג´יט?! זה נוגד את כל חוקי הסרטים בעולם!

manga girl

New member
על ../images/Emo58.gif שמעת?? לא ראיתי עוד את

הסרט!!! אני נאלצת לפטר אותך. סתאאם

jerri

New member
יו גרנט יותר מכוער מקולין פרת´!!!

בדקי את משקפייך.

אושר מ

New member
וואי וואי וואי.

אני כל כך מבינה מאיפה זה בא.... כי אני מטורפת על יו גרנט. אבל!!! אין אין אין אין על קולין פירת´!!!! הוא פשוט שחקן מעולה. והוא מותק! אז הוא לא נראה כמו יו גרנט אבל, זה קולין פירת´. אז לא לומר כל רע עליו בנוכחותי!!!!!
.

swirrrly

New member
גם אני ראיתי את הסרט המוושלם הזה,

רק חבל שהוא צפוי פחד, ויש שם חלקים ברורים מאליהם, ובדיחות נדושות, זה חבל. אבל די רנה זלווגר איזה פוצי-מוצי אני משוגעת עליה, מוות להאלי ברי, הקוצ´י שלי יכלה לזכות בפרס אוסקר!! טוב, אבל במילא לא היה לה סיכוי, כאילו ראיתם נגד מי היא התמודדה?? ניקול קידמן! ועוד... לא היה לה סיכוי קלוש, ועוד אפשר לחשוב על איזה תפקיד היא נהייתה מועמדת.. גם אני רציתי שהיא תהיי עם יו גרנט!!! מה זה רציתי, פחד רציתי, אבל נאלצתי להבליג כל הסרט היפה הזה, שהיה צפוי מראש... חשבתי איך פירת´ הזה מכוער, לפחות בעיניי, אבל היום אני רואה אותו בעין יותר טובה. אבל יו גרנט עושה לי את זה וממיס אותי פחד....

swirrrly

New member
אה תנחשו איזה סרט ממש נדלקתי

ג´רי מקגוויר.. כי יש שם את רנה זלווגר וטום קרוז במכה אחת, אז שווה שווה שתי המלכים שלי!!!

man in heaven

New member
הידעתם ?

אין כזאת מילה "יכלה" ו"יכל" בעברית! אפשר לומר "היתה יכולה" או "היה יכול" וזהו.. ובקשר לרנה זלווגר - באמת פוצי-מוצי כזאת חמודה.... אבל, בקשר לסרט - ראיתי אותו בלי תרגום וכל הזמן לא הבנתי מה הם אומרים עם המבטא הבריטי הכככבבבדדד הזה שלהם.... כל שניה אמרתי לחברים שלי "מה היא אמרה?" "מה הוא אמר?"....

אושר מ

New member
אני דווקא קראתי את הספר

לפני שראיתי את הסרט. והם לא אותו דבר! במיוחד לא הסוף. זה קצת היה מוזר..... כי הם כאילו הפכו את זה לסוף מהסרטים בסרט, שזה לא הסוף מהסרט! וזה עצבן אותי לחלוטין כי הספר היה יותר טוב מהסרט אבל בסרט היה את קולין פירת´ וכל שאר השחקנים זוה היה ויזואלי מה שלא היה בספר כי זה סתם כתב ולמרות שאני אוהבת לקרוא זה עדיין לא אותוד בר כמו לראות סרט וכבר אין לי מושג איפה אני אז אני אפסיק פה.

swirrrly

New member
רוחמה שווילי היקרה

ראיתי את הסרט עכשיו? מהמחשב, או מאיפה?

keren007

New member
שירלי בונד היקרה

ראיתי את הסרט אתמול בלילה בהום סינמה

למעלה