אני כועסת
ביררתי בכל מקום

tzippi

New member
אני כועסת ../images/Emo46.gif ביררתי בכל מקום

על הפרעת קשב בכל מקום אמרו לי לגשת לנוירולוג ולאחר מכן להמשיך הלאה. קבעתי תור יצאתי מהעבודה הגעתי אל הנוירולוג מתנשפת ..ו.. הוא לא מאבחן מבוגרים להפרעות קשב, זה לא התחום שלו. הוא הסביר לי שאני לא הראשונה שמגיע אליו, יש נוירולוגים שמאבחנים ילדים עד גיל 18. מעבר לגיל 18 נירולוגים למבוגרים לא מתעסקים בתחום הפרעת קשב. אין לו אפשרות לעזור אין לו אפשרות לומר לי מה לעשות ואיכן לחפש עזרה. מה אני עושה עכשיו ?

@זהר@

New member
מה שהוא אמר זה לא נכון

יש בהחלט נוירולוגים של מבוגרים שמטפלים בהפרעות קשב של מבוגרים. תרימי טלפון למחלקת נוירולוגית ילדים בבה"ח שערי צדק בירושלים, אני חושבת שיש שם גם נוירולוגית שמטפלת במבוגרים. שמעתי גם על ד"ר בירמן חנה מירושלים שמטפלת בהפרעות קשב במבוגרים, אבל לא הייתי אצלה ולכן אני לא יודעת אם היא טובה או לא.

tzippi

New member
הי זהר ../images/Emo35.gif להרים טלפון ? אך ?

אני אמתין קצת אחשוב קצת על הכל אני כל כך רציתי משהוא שיעזור לי להתרכז. זה מה שרציתי שיוריד אות קצת מהעננים , כדי שאוכל להקשיב ולראות את מה שקורה מסביבי. עכשיו אני מרגישה יותר אבודה מתמיד

ציפי´לה, שניה בואי נירגע.

בהחלט יש נוירולוגים שמאבחנים מבוגרים, אבל הם לא עושים זאת דרך מסגרת קופת החולים כיון שמשרד הבריאות מחייב מבוגרים מעל לגיל 18 לעבור את האבחון אצל פסיכיאטר. אבל!!! מכיון שאני יודעת שיש אנשים שנבהלים מהמילה פסיכיאטר, אני גם מספרת על האופציה של נוירולוג באופן פרטי או דרך מכוני אבחון. תגידי לי מה את החלטת, פרטי או קופ"ח ונמשיך ביחד צעד צעד עד שיהי לך טוב!
אפרת

בעיית בוגרים

הי ציפי, כדי לנחם אותך, את לא היחידה שנתקלת בבעיה זו. כדאי שתבררי אצל פסיכולוגים שהתמחו בתחום והם עובדים עם בוגרים. יתכן שאוכל גם כן לתת לך שם של פסיכולוגית. צריך המון כוח לנושא ויש הרבה גורמים מעצבנים שבא לך לצעוק. אז אם את זקוקה לעזרתי, חזרי אלי נחמה

למעלה