אני כבר

The big man

New member
אני כבר

מיואש. אני מאוד מגמגם קשה גם כשאני מדבר עם ההורים וגם כשאני מטלפן למודעות-עבודה מהעיתון. אין לי כבר מצב-רוח

stkachov

New member
ירון

אולי באמת כדאי שתנסה טיפול כלשהו? למרות שהסיכויים לא גבוהים, ולא הרבה מצליחים... לדעתי אין לך מה להפסיד, חוץ מהכסף כמובן. אבל תחשוב שאם הטיפול ישפר את השטף אפילו באופן חלקי, אתה תחזיר את ההשקעה מהר מאוד מעבודה.

ויטלי,איך היה מפגש ביום חמשי

בקרית מוצקין.הנושא היה מעניין.דרך אגב,אתה סיפרתה,שהתחלתה טיפול-דיקור סיני ואחרי נפלתה.אני עברתי את הטיפול הזה בהצלחה.לי זה עזר מאוד.המטפל לא הסביר לך,שאחרי כול טיפול צריך לנוח.וגם חשוב קשר בין המטפל ומטופל.

stkachov

New member
היי אלה

אני לא הייתי בסוף במפגש. אמי חלתה ונאלצתי לוותר הפעם. מה שלומך? אני בבית בכרמיאל, ופה אין לי סקייפ.

The big man

New member
אני הייתי

במפגש בקרית-מוצקין.המפגש היה בנושא גמגום וזוגיות.היינו 6 אנשים וביניהם זוג אחד. גם בני רביד(יו"ר אמב"י) היה במפגש. המפגש היה מעניין מאוד.כל אחד סיפר על נסיונו בתור מגמגם, בהיכרות עם בני המין השני.

כן אבל אתה לא מטפל לעצמך

גם אני בשנים אחרונות מגמגם יותר חזק,אבל לפי דעתי אתה צריך להתחיל לתרגל יום יום,לקרוא מאמרים בקול רם,תזכור שהיית בהדסה לא היית מגמגם הרבה. נכון?אולי אתה צריך עזרה מקלינאי תקשורת? אם לא תעשה כלום שום דבר לא ישנה לך את המצב הגימגום לא נעלם לך פתאום או שכן

למעלה