אני כבר לגמרי לא מבינה כלווום ../images/Emo4.gif
ארוך נורא, ברשותכן... אז מה היה לנו עד עכשיו? לאחר כישלון IVF שלישי, החלטנו על החזרת מוקפאים (פעם ראשונה שהיו כאלה...). הלחץ שאף לא אחד מהם ישרוד את ההפשרה הוביל אותנו לבקש לעשות גם השבחה והזרעה. מהיום ה-9 למחזור (יום רביעי לפני שבוע וחצי) אני מגיעה על בסיס יומיומי!!! לבדיקות דם ו-US באסותא. הביוץ - מבושש להגיע. לאט לאט צומחים להם שני (שניים? לי? ככה סתם???
) זקיקים. ביום רביעי בשעה 18:00 בערב מתקבל טלפון בהול מאסותא - בואו מהר. ב-19:00 נסגרת המעבדה וההזרעה צריכה להתבצע - היום! 19:00? - אין שום סיכוי בעולם שנספיק. אבל למה הודעתם לנו רק עכשיו? - "השארנו הודעה בפלאפון - שהיה לא זמין". בפלאפון? אני בבית כבר מ - 16:00? ומה עם הפלאפון של האיש? הללללו? איפה הייתם?
ממש במקרה הבעלול מגיע מהמילואים. מקפיצים את סבא ןסבתא לשמור על לולי. וטסים לאסותא. בדרך לרופא (ועם המבחנה ביד
) מתחמם לנו האוטו ואנחנו מוכרחים לעצור. מה לעצור? נוסעים - עכשיו! זה יותר חשוב מהכל, אח"כ נבדוק. מגיעים בריצה לרופא (פעם ראשונה שזה מתבצע אצלו ולא ברמת מרפא, אבל למי יש כוח להתווכח...) עושים מה שעושים. ו... הולכים להזמין גרר. ושוב, לאסותא - ביום חמישי וביום שישי. לא! הביוץ עדיין לא הגיע. אני כבר ביום ה-18 למחזור!
איפה אתה? - ב-US אפשר לראות את שני הזקיקים כבר גדולים - אחד בגודל של 23X24 ושני בערך 17 מ"מ. רירית - 10 מ"מ. ושוב, הבוקר, בטוחה שכבר אראה שהכל מאחורי - 2 זיקים גדולים 27 ו - 20 מ"מ ו.... רירית: 6.7 - מה זה??? לאן היא נעלמה? ההזרעה כבר ממילא לא אפקטיבית ויש לנו עוד החזרה לפנינו - ודווקא העובי של הרירית הוא הפרמטר הכי חשוב? מה זה? איך זה קרה ככה פתאום? כבר הספקתי לעבור בשבוע שעבר בדיקה שגויה של טכנאית שחייבה אותי להגיע שוב אחה"צ לאסותא לבדיקה נוספת ע"י הרופא שגילה שאין כל קשר בין מה שהיא כתבה למציאות... והבוקר ביקשתי מהטכנאית לבדוק שוב - והיא חזרה על הממצא הפלילי בנחרצות! למישהי יש הסבר? ורעיון - מה עושים עכשיו?
ארוך נורא, ברשותכן... אז מה היה לנו עד עכשיו? לאחר כישלון IVF שלישי, החלטנו על החזרת מוקפאים (פעם ראשונה שהיו כאלה...). הלחץ שאף לא אחד מהם ישרוד את ההפשרה הוביל אותנו לבקש לעשות גם השבחה והזרעה. מהיום ה-9 למחזור (יום רביעי לפני שבוע וחצי) אני מגיעה על בסיס יומיומי!!! לבדיקות דם ו-US באסותא. הביוץ - מבושש להגיע. לאט לאט צומחים להם שני (שניים? לי? ככה סתם???