אני כבר לא תלמיד...

אני כבר לא תלמיד...

היום הייתי בבית ספר,בפעם האחרונה כתלמיד... היה לנו את ההגנה על העבודת גמר ברדיו(זה המקום להגיד תודה לכל האנשים שעזרו לי-גם לאלו שהתראיינו וגם לאלה כמו שי שעזרו בפרסום) ניסו לתקל אותנו(לא רק אותי),אבל מי שמכיר אותי יודע שיש לי חוש מיוחד שבסופו של דבר מוציאני מצרות... אני יודע שגם לשרונה היה היום(קצת אחריי),אולי כדאי שהיא תספר איך ולמה קטלו אותה(אם בכלל).

סיימתי עם הבגרויות!!!!!!!!!!!!!!

אתם קולטים שזהו? זה נגמר?! היום עשיתי את הבגרות האחרונה שלי!!! אני עדיין בהלם! מה? אני? זו שנראת כמו חניכה? זו שביום הראשון של י"ב שאלו אותה באיזו ט' היא לומדת?! הילדה הקטנה של אמא (אני לא באמת כזו! אני פשוט אוהבת מאד מאד מאד את אמא שלי!) שרק ביום שבת בכיתה לה על הכתף כמו תינוקת? אני מסיימת י"ב? אתם עובדים עליי או מה? אהובים שלי, זוהי דרכו של העולם! השבוע הזה הוא בסימן של סיום!!! עבורי ועבור משפחתי אחותי הקטנה סיימה אתמול כיתה ח'! היום אני סיימתי את הבגרויות!!!!!!!!!!!!!!!!! ומחר אחותי הגדולה משתחררת אחרי 3 שנים! לא פלא שאבא רוצה שנלך לחגוג במוצאי שבת!
אני מתרגשת אני מפחדת אני..... מאושרת! כל היום אני הולכת עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן! אני מאחלת לכל אחד מכם את האושר הזה! האושר שבא בדברים הקטנים הוא האושר הכי אמיתי! מישהי שאהבתי פעם אמרה לי- אין דרך אל האושר- האושר הוא הדרך! תחשבו על זה טוב ותפנימו! אוהבת אתכם כולכם- בדיוק כפי שאתם:)

אני שמחה! אני מאושרת!

אני במסע חוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, כן, אחרי הרבה זמן של חוסר ודאות- בהתחלה שכחו להגיד לי, אחרי זה שכחו שוב להגיד לי, ואז אמרו לי איזו משימה קיבלתי ואמרתי- "בבקשה משהו אחר!", ואז שוב לא התקשרו אליי, ואז שוב לא דיברו איתי......... אבל היום דיברתי עם ניר (שוב)- כן, זה שמחליף את דהרי- וכן כן אני במסע חוף!! איזה אושר, איזה התרגשות, זה מה שרציתי!!!!!!!! ומחר יש לי בגרות באזרחות ולא למדתי!! אויש, איזה טעות... בגרות אחרונה... כל כך חבל להכשל..... וסיימתי עם הרדיו!! איזה כיף.. :) היום היה את ההגנה על העבודה והתבטאתי ממש פוליטיקלי קורקט, אני ממש גאה בעצמי, למרות שהציון יהיה בטח 80. ו... זהו.... יהיה לי קצת יותרזמן לשרוץ פה אחרי הבגרות האחרונה של מחר!!! אהההההה, איזה אושר, כבר אמרתי??

נ ו ם

New member
את יכולה לכתוב לי את הטלפון של ניר?

אסור בפורום אז במסרים

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שרוני!!!!!!!!

מסע חוף! את איתי! איתי! איתי!!!!! איזה כייף חיים!!! נו! יש לך זמן! מתי את באה אליי?! ויש לנו עוד דיבור קטן על.....

Darewolf

New member
כן כן גם אני

רק עוד בגרות בע"פ על העבודה בפסיכולוגיה. והלכתי, נו שווין. יהיה טוב:)

למעלה