אני כבר לא עייפה...

Sprite

New member
אני כבר לא עייפה...

אני אתמול נרדמתי לי ב18:30 בערך... לאחר שקמתי ב6:30 באותו יום לאחר שישנתי 3 שעות בחוץ ליד המדורה... אז קמתי ב5 ל12 ועברתי למיטה, לאחר מכן ב1:36 מישהו אין לי מושג מי זה צלצל לפאלפוני היקר והעיר אותי הלכתי לשרותים וחזרתי לישון וקמתי ב 5לאחת זאת אומרת לא מזמן בחישוב מהיר יוצא שישנתי בערך 19 שעות.... ועכשיו לפואנטה או שלא... מה הזמן הכי ארוך שאתם ישנתם??

imagine

New member
אממ. נראה לי אחרי קורס מד``צים

ישנתי בערך 14-15 שעות רצוף, הייתי צריכה להשלים 10 לילות של חוסר שינה בערך.

אני......23 שעות......

זה היה אחרי ל``ג בעומר לפני 3 שנים - פעם ראשונה שנשארתי עד הבוקר, חזרתי ב-8 בבוקר, הלכתי לישון, ב-9 קמתי לשעה אחת. וחזרתי לישון עד 8 בבוקר למחרת!!!!!!!!!! נ.ב שלא לדבר שכל יום כיפור אני ישן בערך 16 שעות.....

רויתוש

New member
אמממ...גם לי מותר לענות?!

אני לא וותיקה בפורום הזה...למעשה נכנסתי רק כדי להשאיר הודעה נואשת לגביי עבודה בספרות אבל לא יכולתי שלהתעלם מההודעה שלך, ומהתגובות....אני ישנתי אחרי הקורס מדצי``ם (גם אני הייתי בקורס מדצי``ם) מהרע שחזרתי (יום רביעי נדמה לי סביבות שבע בערב) עד יום שישי בערב...קמתי-יצאתי לבלות-חזרתי לפנות בוקר וישנתי עד יום ראשון בבוקר....בן אדם עייף שכמוני!! בקיצור...מקווה לשא ``הפרעתי`` פה לקבועים שבפורום...פשוט ראיתי קורס מדצי``ם...עמק יזרעאל וכאלה...ואני גרה בעמק יזרעאל והייתי בקורס ואני מדריכה וכל זה אז התעניינתי...אוקיי? אז נשתמע! ביי ביי רוית.

flowr..

New member
למה את שואלת?

תכתבי בלי לשאול... זכותך. לא יגרשו אותך, או משהו כזה...:) flowr..

imagine

New member
הייתה לי הרגשה שזאת את

עכשיו אני יודעת שזאת את.... :) הא הא

flowr..

New member
המממ...

בתחילת השנה, ילדה מהשכבה שלי לקחה אותי לדיסקוטק אחד (וגרמה לי לטראומה, לפוביה ולדחייה מדיסקוטקים. כ``כ צפוף שם... ולעמוד בצפיפות 6 שעות שלמות, זה גם לא תענוג גדול... אני שונאת דיסקוטקים, אני לא מתקרבת לדברים האלו יותר..). בכל מקרה.. כשחזרתי, הלכתי לישון ב-8:00 בבוקר והתעוררתי ב-3:00 בלילה של היום למחרת... אם אני לא טועה זה הזמן הכי ארוך שיצא לי לישון בו. flowr..

kit k@t

New member
זה אולי ישמע מוזר

אבל אני אף פעם לא יושנת הרבה בשבילי שינה ארוכה זאת שינה של 9 שעות(9 שעות זה הרבה מאד בשבילי) וההכי הרבה שישנתי אי פעם זה 10 וחצי שעות אגב גם בתור תינוקת לא ישנתי אני עד היום שומעת את הטענות נגדי קאט

-וונדי-

New member
יושנת ???

הייתי חייבת לתקן... ! אומרים ישנה, מצטערת על הקטנוניות !!!

kit k@t

New member
כן ככה אני מדברת

יושנת יושנת יושנת יושנת יוששששששנת קאט

Hell is beige

New member
גם דשא!

אם דשא! ישן מעל לשבע שעות הוא לא מסוגל לחשוב (זה הדבר הכי מפחיד, דשא! מרגיש עיף, אבל הוא בעצם סובל מעודף שינה דשא! ישן שלוש עד שש שעות בלילה דשא! ישן פעם 26 שעות ברצף, אחרי שהוא לא ישן 52 שעות, בחופש הגדול כשההורים שלו השאירו לו את הבית לסופשבוע, אז הוא ניצל אותו עד הסוף, אגב, באמצע ה56 שעות האלה היתה לדשא! פגישה ראשונה עם המחנך שלו). הוא היה יכול להשאר ער עוד, אבל הוא חשש לבריאותו.

השיא האחרון שלי בחוסר שינה

הוא מהיום של רוק העצמאות,או בעצם יום לפני,וזה הולך ככה יום שלישי בלילה-ישנתי רק 5 שעות,שזה כלום,ומ-8 בבוקר יום רביעי עד יום חמישי בלילה לא ישנתי... כמה שעות זה? לא יודעת,לא בדקתי,אבל יותר מ-28 זה בטוח(באישזהו שלב ביום חמישי נשברתי ונעצמו לי העיניים באמצע הטיול,כי הייתי באוטו ואני וערנות בנסיעה לא הולכים ביחד... בכלל,אני כמו קאט כנראה לא מסוגלת לישון יותר מדי,או שאני פשוט ישנה בלי הפסקה. עכשיו אני לא מסוגלת בכלל להיות בחדר שלי לשנייה-הוא חשוך לגמרי וזה מדכא!!! יוחזר אור השמש לאלתר!! אני הולכת להפגין נגד הורדת התריס אני

rastotman

New member
אממ.. זה לא כל כך מרשים..

אבל בכל זאת רוק עצמאות, זה די גונב מאנשים את מיץ האנרגיות שלהם.. נו טוב. מה שהטריד אותי היה העניין של החמש שעות- כל מי שבאמת חושב שחמש שעות שינה זה כלום שינפנף באיזה איבר- כי זה לא כלום, זה לילה שלם. האמת היא שאני לא חושבת שיש לי ממש גוש זמן מרשים שלא ישנתי בו, לא שאני זוכרת- וגם לא גוש זמן ארוך שישנתי בו, אולי ארבע עשרה שעות בהגזמה אחרי רוק עצמאות. אבל בדרך כלל אני ישנה די מעט, יש כמה גושי זמנים מיתמשכים כאלה שאני יכולה להיזכר בהם שבאמת לא ישנתי בכלל, אולי שעה בלילה- אמממ.. זה לא היה כיף- אני אוהבת לישון.

לא כל כך??

באמת,אם את היית יוצאת אחרי שאת חוזרת מרקו עצמאות,אחרי לילה שלם של..קפיצות בלאגנים,ולהיות תמיד קדימה-אני לא הייתי מאלה שישנו כל ההופעות,אני הייתי למטה בשורות הראשונות,ובין לבין כל הזמן הסתובבתי.לא הייתה שנייה שלא הייתי על הרגליים. אחרי זה-חוזרת הבייתה,ותוך שעה,שכללה מנוחה של עשר דקות על הכיסא,ושתבינו,10(!) דקות שלמות מנוחה..נסעתי לטיול,והפעם הבאה שפגשתי את המיטה הייתה רק באיזה 12 בלילה,ביום חמישי את היית עומדת בזה? זה דווקא היה כיף. אני מכירה אחד שכל הזמן ``שובר`` לעצמו שיאי חוסר-שינה הוא הגיע פעם ל3 ימים רצופים ללא שינה סתם לידע כללי.. :cool: אני

MERD!

New member
24 וחצי שעות!

ורק קמתי כי אני הייתי לבד בבית כל היום והכלב שלי היה סגור אז ב9 וחצי בלילה בערך הוא קפץ לי על הפנים שרט אותי והתחיל לנבוח בלי הפסקה! כמובן הייתי כל כך מסטול ונראה לי גם התייבשתי כי נרדמתי עם 2 שמיכות אחרי 5 דקות שאני יורד איתו אני קולט שלא החזרתי תרצועה וראיתי אותו רץ ברחוב ממול... אף פעם אל תרדפו אחרי כלב במצב כזה זה יותר גרוע מלהיות שיכור נפלתי גם במדרגות בדרך חזרה :) מזל שהספקתי לתפוס במעקה אז רק החלקתי קלות למטה על התחת האיש עם נדודי שינה!

snoway

New member
33 וחצי שעות....

אחרי שחזרתי מפולין,ולא ישנתי שם ממש, הייתי צריכה להשלים ה-ר-ב-ה שעות שינה. ובלי קשר- כל אחד פה חותם את ההודעה בנימה אישית- אז מעכשיו אני חותמת ``הג`ינג`ית``. מהג`ינג`ית, שעשתה היום בגרות בכימיה (5 שעות...) ולא צריכה ללמוד את זה יותר, אלא אם כן איזושהי החלטה הזויה תביא אותה לבחור את המקצוע הזה באוניברסיטה (??????) ===== ובכלל כדאי ללכת עכשיו לכיכר רבין? אם אני אצא עכשיו מהבית אז הכי רחוק שאני אגיע זה לאחד הרחובות הסמוכים- ובשביל לשמוע את אייל גולן ואתניקס??? עוד החלטה של הרגע האחרון...

erlich

New member
היי ג`ינג`ית!!!!!

גם אני עשיתי את הבגרות היום...... ונורא בא לי להשוות תוצאות עם מישהו שלא לומד איתי...... האיציק שלי: 106362860. נדבר..... ארז.

למעלה