אני כאן

אני כאן

קודם כל אני כאן כל הזמן המחשב קצת מפריע לי ולא נותן לי להתבטא ברוב הזמן אבל אני קוראת בשקיקה ושואבת כוחות. החודש זה החודש האחרון שמנסים בלי כלום, אז החלטנו לגשת לטיפול טבעי ולנסות עוד משהו לפני האיקקלומין. הלכנו לרופא ממיין אני והאיש שגם ככה לא היה להוט, קיבלנו רופא שמשדר משהו לא טוב לא יודעת להסביר אבל זה הרגיש רע (ושנינו הרגשנו את זה). הוא שאל מה הבעיה וכשאמרתי פיריון מייד החליט שזה בגלל לחץ ושאני זקוקה לשיאצו ורפסולוגיה בשביל להוריד את המתח. עיצבנה אותי הגישה הוא אפילו לא שאל איזה בדיקות נעשו משהו.... בנוסף הוא אמר לנו שאני מסתירה את הלחץ תחת מעטה של רוגע ובישנות (האיש שלי התחיל לצחוק בהיסטריה אני בישנית?????). כשאמרתי שאני לא ממש לחוצה הוא מייד הוריד את השיאצו והאמת לא ממש הקשיב לי, אז פרשנו בשיא והחלטנו שלא ממשיכים הולכים על טבעי ובמידה ולא ילך אז איקקלומין חודש הבא. יצא ארוך אבל בסך הכול מפגש לא מוצלח במיוחד ואפילו די מאכזב... אז זהו מאחלת לכן חג פסח שמח מקווה נורא שהסדר לא יהיה מעיק במיוחד (אני עוד לא החלטתי אם ללכת או להעביר ערב מקסים בבית) נמצאת כאן תמיד ומחבקת. שחר

אולה *

New member
הי שחר! ../images/Emo20.gif

מקווה שהחודש ה"נקי" האחרון יהיה החודש הראשון של הריון, של התחלה חדשה. בהצלחה רבה. אולה. נ.ב. מה, את גם מאלה שאסור להגיד "טיפול אלטרנטיבי" לידן? (גם אני, וכמובן עמית
)

תודה אולה

ולא אני לא ממש נגד טיפולים כאלה האיש שלי כן אבל אני באתי עם נכונות להקשיב ורצון לפתיחות, זה פשוט הריח מאוד לא טוב. שיהיה לנו המשך פסח שקט עד כמה שניתן מקווה שהסדר עבר בשלום אוהבת שחר

venus13

New member
היי שחר

אני דווקא בעד טיפולים (לוחשת בשקט: אלטרנטיבים). גם אם לא יועיל לענין הפוריות - לא יזיק ונותן משהו - ולעיתים הרבה - בתחומים אחרים - וכן מרגיע ונותן פתח לאופטימיות. אולי כדאי שתנסי זאת - אך במקום אחר - בו תרגישי בנוח עם המטפל דרך אגב - ייתכן והרופא המפנה הוא לא משהו - אך המטפלים האחרים כן. אני למשל עושה רפלקסולוגיה - דרך כללית משלימה - ומאוד נהנית - ומצפה לזה מדי שבוע - אם יעזור - מה טוב אם לא - לפחות נהניתי ונרגעתי - ודרך אגב - המטפל שלי בחור צעיר ונחמד מאוד. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה - בכל דרך שתבחרי ללכת בה חג שמח ופורה ונוס

saga

New member
הי שחר

גם אני כמוך די חדשה בשטח, ולמרות שלא ניסיתי טיפולים אלטרנטיביים, נראה לי שהם יכולים רק להועיל ולא לגרוע. בכל אופן שיהיה לשניכם המון הצלחה בהמשך הדרך
סאגה

למעלה