אני כאן

ניקולי

New member
אני כאן

השמיעו קול.. וכמו שגילי אומרת...באמת נכון.. תמיד כשאני כאן אני מרגישה שאני לבד וכשאני יוצאת לכמה רגעים וחוזרת הודעות יש מכאן ועדדדדד להודעה החדשה אז אם יש כאן מישהו השמע קול..... שלכם ניקול*

GALI02

New member
ניקולי... סופסוף!

היי ניקי. מה המצב? מה שלומך? אמא של יהודה עוד מציקה לך?! ואני אגב, חושבת שאת לא חייבת להוכיח שום דבר לאף אחד ואני לא חושבת שהשאלה שלה הייתה במקום למרות שהיא נבעה מדאגה לבן שלה.
גילי

ניקולי

New member
היי גילוששש../images/Emo24.gif

אהלן מתוקה..... בקשר למה שכתבת לי על אמא של יהודה.. נכון את צודקת.. ואני אומרת את זה רק בגלל שדברתי איתה אתמול והיא נשבעה לי בחיים שלה שלא היתה לה כוונה לפגוע בי.. נכון גם שהשאלה שלה לא היתה במקום אבל כמו אמא שדואגת לבן או לבת שלה שכבר עברו גירושים הבנתי גם את הצד שלה... אני מקווה שימים יגידו.. ובאמת אני לא אצטרך להוכיח דבר לאף אחד מה איתך??? ספרי משהו חדש שלך ניקול*

GALI02

New member
אממ...

אצלי אין כל כך חדש. עדיין חורשת לפסיכומטרי. מעניין מה אני אעשה עוד 3 שבועות אחרי המבחן כשפתאום לא אהיה לי מה לעשות. חוץ מזה אני מנסה לשמור על האופטימיות למרות שלפעמים זה ממש קשה. אני מסתכלת קדימה לעתיד שלי והכל כל כך לא ברור. אוף הלוואי ולפחות משהו אחד בחיים שלי היה מסתדר. כרגע נראה לי שפשוט כלום לא מסתדר כמו שהייתי רוצה. אני יושבת ולומדת לפסיכו´ הזה ושואלת את עצמי בשביל מה? כי זה מה שתיכנתו אותי לעשות מגיל 0. חייבם ללמוד משהו- עדיף משהו שיביא כסף ועדיפות שנייה למה שאוהבים.אני מבינה את ההגיון שעומד מאחורי זה אבל אין לי מושג מה אני רוצה. מסכנה. רצית לשמוע מה חדש וקיבלת מגילה. פשוט הייתי חייבת להוציא את זה
גילי

GALI02

New member
../images/Emo35.gif

ניקולי איפה את? אני פורשת אז אם את עדיין כאן שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז
גילי

למעלה