אני כאן......

שרי42

New member
אני כאן......

אז זהו, התחלתי הבוקר קורס נוסף שיאפשר לי להתאורר מתלאות היום, לאהרון המורה אותה הקרחת ואני יושבת באותו המקום (את תשבי כאן יא ברדקיסטית, שאוכל לפקח עליך הוא יורה בי איך שאני נכנסת לכיתה)ואני, כמו שאתם יודעים מה זה שקטה
והיום אני בכלל שקטה, כי מאתמול בלילה אני מחפשת את הגבעול ולא מוצאת.....ואין מושיע
שיהיה לכם אחלה יום ואפרת...אם בכל זאת יתמזל מזלך ותוכלי להכנס.....אני עוקבת...מחכה לתשובה

אפרת.א

New member
שרי, לרגע חשבת שאיכשהו מתישהו

תשתנה לאהרון הקרחת?!? חחחחחחח כן, כן יקירתי - באם תשתנה הקרחת נשמה, כולנו יודעים לאיזה כיוון ... מורידה את הכובע בפני אהרון "שעלה" בצ´יק על הברדקיסטית הידועה שיורה מהמותן בלי שום בעיה מנה אחר מנה במינונים לא קבועים:)) אני נקרעת מצחוק , אבל שותקת נשמה...את? שקטה כמו
??? חחחחחח אפילו באותם רגעים של חיפוש הגבעול לא ממש שתקת (טוב, חוץ מדקה שתיים שלוש....:))) לאחר מכן - דיברת...מה זה דיברת! חחחחחחח לא הצלחתי להשחיל מילה...(לא שהיתה לי מילה להשחיל חחחחחח והרי הייתי המומה ולא יכולתי שלא להתגלגל מצחוק :)) שרי נשמה שלי - יש לי בעיה לעזור לך למצוא את הגבעול (תרתי משמע) אבל דעי לך שאני איתך "לאורך" כל הדרך!!!
חחחחחחחח רגע אני רואה כאן אייקון מה זה מתאים: לא אני יכולה לעזור במקרה זה יקירה אלא -
מואהההההההההה ושבוע נפלא! - - - - - לא יודעת איך זה קרה - אבל אני כאן!!! סוף סוף הצליח לי בלי להתאמץ בכלל:))

למעלה