אני כאן שמעתי שהחדשות מחפשות אותי? ברוכות הבאות!!
א אתמול בכיתי New member 11/7/08 #2 היי מירב.. אני חדשה אחת שחיפשה אותך... (נעים מאוד, דנה ) סליחה על הבלאגן שנוצר. ותודה... הייתה לי בעיה בהרשמה שנפתרה. (ובעיקר בעייה בזיכרון לטווח ארוך.... ) סופ"ש נעים.
היי מירב.. אני חדשה אחת שחיפשה אותך... (נעים מאוד, דנה ) סליחה על הבלאגן שנוצר. ותודה... הייתה לי בעיה בהרשמה שנפתרה. (ובעיקר בעייה בזיכרון לטווח ארוך.... ) סופ"ש נעים.
M meyrav a New member 11/7/08 #3 דנה או אתמול בכיתי או מילא תהיי תרשי לי להתנצל בשם כל החברות על קבלת הפנים הצוננת במקצת קבל י מאיתנו אחד
דנה או אתמול בכיתי או מילא תהיי תרשי לי להתנצל בשם כל החברות על קבלת הפנים הצוננת במקצת קבל י מאיתנו אחד
פ פאמקי New member 11/7/08 #10 ../images/Emo24.gif וצרפתי אותך למסנג'ר. אה, ובקשר לזה ששלחתי אותך למירב הרשמת התכוונתי לזה שהיא הרשמת למפגש. עכשיו את צריכה לחפש אותה, סתם כי היא נחמדה.
../images/Emo24.gif וצרפתי אותך למסנג'ר. אה, ובקשר לזה ששלחתי אותך למירב הרשמת התכוונתי לזה שהיא הרשמת למפגש. עכשיו את צריכה לחפש אותה, סתם כי היא נחמדה.
ח חיפושית78 New member 11/7/08 #7 גם אני מברכת על הצטרפותך.. למרות ההתחלה העכורה.. ברוכה הבאה לך אתמול בכיתי, מי יתן והבכי יהייה נחלת העבר לתמיד! שבת טובה!
גם אני מברכת על הצטרפותך.. למרות ההתחלה העכורה.. ברוכה הבאה לך אתמול בכיתי, מי יתן והבכי יהייה נחלת העבר לתמיד! שבת טובה!
א אתמול בכיתי New member 11/7/08 #8 תודה לכולן... העבר ? עבר. (לפחות אני מקווה) תודה.. ושתיהייה באמת שבת נפלאה ו שמשית ...
א אתמול בכיתי New member 11/7/08 #14 היי בלגן באשמתי. היה לי קושי בהרשמה שהסתבך קצת... את מוזמנת לקרוא בהודעות למטה..... שרשור שהתחלתי תחת השם "יחפה".... אגב, נעים מאוד
היי בלגן באשמתי. היה לי קושי בהרשמה שהסתבך קצת... את מוזמנת לקרוא בהודעות למטה..... שרשור שהתחלתי תחת השם "יחפה".... אגב, נעים מאוד
M meyrav a New member 12/7/08 #16 מי מחפשת אותי? הילדים בבית פינקתי אותם קצת.. האמת התגעגעתי אליהם...