אני כאן

אביבית1

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר ונחת משונית ואוראל.

אור100

New member
הי מתוקה. טוב שאת כאן

תכנסי קצת ותעדכני. אני נורא רוצה לדעת איך הולך אצלכם אני בטוחה שקשה אבל זו התחלה... נשיקות תרגישי טוב

cookie1

New member
אתמול בלילה חשבתי עליך

ועל זה שמזמן לא שמענו ממך. כמו שאמרת, העיקר שאת כבר אמר, וזה מגמד את הקשיים.
לקטנטנים

shirka

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב מקסימה שכמותך../images/Emo24.gif

כמה התגעגענו! שוב מלאנ'טאלפים איחולים להולדת התאומים! מחכה לסיפור ולתמונות..................

T noki

New member
מזל טוב כפול!!

קחי את הזמן להתאושש קצת. נשמח לשמוע את הסיפור שלך. בהצלחה עם התינוקות - גם אני אחות תאומה.

yaelli10

New member
קארן חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ועוד איך שהתגעגענו אליך. אני מאוד מקווה שנשברתם וקניתם מצלמה דיגטלית כי אני מתה לראות אותם ! חיבוקים ונשיקות מאיתנו

mikihc

New member
מזל טוב קארן ../images/Emo24.gif

התקופה הראשונה אחרי הלידה לא קלה, במיוחד שיש שניים, אבל בשביל זה אנחנו פה. וחוץ מזה - זה עובר מהר. הזמן טס כשנהנים (וכשעובדים קשה). המון המון מזל טוב , והשמות של הילדים - פשוט מקסימים. ביי, מיקי

karenh

New member
תודה רבה רבה לכולכן../images/Emo24.gif

גם אני מחכה לרגע שאוכל לחזור לפעילות מלאה, ולשגע את כולכן בהזדמנות ראשונה אני אשב לכתוב את סיפור הלידה של שני המלאכים המקסימים שלנו, ומצטערת לגבי התמונות הלוואי והיו לי, אנחנו בינתיים מצלמים במצלמה רגילה אז... יקח זמן עד שנפתח ונפרסם תמונות (למרות שלצערי בינתיים אין הרבה). בינתיים מתגעגעת לכולכן ומצטערת שלא יוצא לי להיכנס יותר ולקרוא ולעדכן אבל גם זה יגיע לא?! ועד הפעם הבאה:

טאש

New member
הי קארן. ברוכה הבאה

מזל טוב *2 מקווה שתתאוששי במהרה (אני יכולה לבמליץ לך על פרוקטו-גליוונול כנגד מה שיצא מהחלק האחורי....)

למעלה