אני כאן היום

אני כאן היום

לא הלכתי לבי``ס.... אני ממש לא מרגישה טוב.. איחחחחחס טוף אז אם יש פה מישהו אני כאן. בבית...מתחת לשמכה...וקררררר לי ... מתה על כולכם! הפרה הפסיכית שלכם. :p

בוקר טוב עדנה שלי...

תקראי את ההודעה שלי מהלילה.....תרגישי טוב ויום נעים.ממני החייל שלך דודי.

בוקר טוב ומתוק גיבור שלי!

נו בייטח מה חשבת שאני לא קוראת!?!?!??!!?!!??!?!? היום אני קצת יותר חולה מאשר כל יום אז החלטתי להישאר בבית... ואתה!!?!!?!?!?!?! איך בחוץ בטח קררררררררררררררררררר אני פה קופאת מקוררררר..... אתה יודע מה הנה חיבוק ענק! התחממת!?!?!?!!?!?! הפסיכית. :cool:

מתוקה שלי.....

תודה על החיבוק איזה כיף לי.תעשי חיים בבית כי להשאר בבית לבד זה כיף מנסיון.שלך עם הרבה חום ואהבה דודי.

חייל גיבור.....

הלוואי והיה לי כייף לבד בבית............ אבל זה לא כך... תמיד יש סכנה של בולמוס ענקי...מי יודע. לבנתיים אני פה, שלך, אתה יודע מי. אה......ואם אתה רוצה עוד חיבוק יש לי הרבה.... אז הנה בשבילך אני שולחת עוד אחד!

אפשרית

New member
עדנה יקרה שלי..

קודם כל בוקר טוב לך. לא הלכת לבית הספר..מקוה שתשלימי את החומר.למען העתיד שלך.. וקר לכולם האמיני לי כפור אימים.. עשי לך כוס תה.מתחי את השרירים בהתעמלות קלה..כבר תתחממי.. מעבר לזה מאוד צורם לי שאת קוראת לך פסיכית או כל מיני כינויים. למה? את ודאי בחורה מקסימה ונעימה . המחלה אמנם קשה בין אם את אוכלת ובין אם מרעיבה..אך את אדם שנברא בצלם..אל תתני לאף אחד לרדת עליך.ולקלקל לך וזה יקרה..כשאת ורק את את ורק את..תחליטי שאת שווה. בבקשה תאהבי את עצמך.. אשמח לשמוע ממך..

למעלה