לא הלכתי לבי``ס.... אני ממש לא מרגישה טוב.. איחחחחחס טוף אז אם יש פה מישהו אני כאן. בבית...מתחת לשמכה...וקררררר לי ... מתה על כולכם! הפרה הפסיכית שלכם.
נו בייטח מה חשבת שאני לא קוראת!?!?!??!!?!!??!?!? היום אני קצת יותר חולה מאשר כל יום אז החלטתי להישאר בבית... ואתה!!?!!?!?!?!?! איך בחוץ בטח קררררררררררררררררררר אני פה קופאת מקוררררר..... אתה יודע מה הנה חיבוק ענק! התחממת!?!?!?!!?!?! הפסיכית.
הלוואי והיה לי כייף לבד בבית............ אבל זה לא כך... תמיד יש סכנה של בולמוס ענקי...מי יודע. לבנתיים אני פה, שלך, אתה יודע מי. אה......ואם אתה רוצה עוד חיבוק יש לי הרבה.... אז הנה בשבילך אני שולחת עוד אחד!
קודם כל בוקר טוב לך. לא הלכת לבית הספר..מקוה שתשלימי את החומר.למען העתיד שלך.. וקר לכולם האמיני לי כפור אימים.. עשי לך כוס תה.מתחי את השרירים בהתעמלות קלה..כבר תתחממי.. מעבר לזה מאוד צורם לי שאת קוראת לך פסיכית או כל מיני כינויים. למה? את ודאי בחורה מקסימה ונעימה . המחלה אמנם קשה בין אם את אוכלת ובין אם מרעיבה..אך את אדם שנברא בצלם..אל תתני לאף אחד לרדת עליך.ולקלקל לך וזה יקרה..כשאת ורק את את ורק את..תחליטי שאת שווה. בבקשה תאהבי את עצמך.. אשמח לשמוע ממך..