אני יתנחל פה עד שיהיה פורום לת אביב

אני יתנחל פה עד שיהיה פורום לת אביב

כפי שכבר סיפרתי לכם אני תושב תל אביב,ואני עדיין בהלם שלכם יש ולתל אביב מוכת הפיגועים אין,מי אתם חושבים את עמצכם אה........ מזה עכשיו באר שבע,למה לא מדבר סהרה,אני קורא לראשי תפוז תנו לתל אביב פורום,עד שלא יהיה לתל אביב פורום זה מבחנתי שייך לתל אביב. טוב ביי אני הולך להציק לפורום צפריריים חולון שלהם יש ולמכבי נתניה האלופה אין. ואגב אני רואה שעוררתי סערה ששאלתי אם בבאר שבע יש גמלים? נגעתי בנושא רגיש אה... ויש לי שאלה לאוהדי הפועל באר שבע תגידו האיצטדיון הזה מתקופת התורכים?

eranmc

New member
אתה עוד מעט תיהיה יותר ירוק ממכבי ח

חיפה... תבקש ממנהלי הפורומים לפתוח לך אחד. אישית אני לא מבין למה צריך במילא יש כאן איזה 10 פורומים ששיכים רק לת"א. הנה הלינק תבקש יפה תקבל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

fireman

New member
תתנחל חופשי

למה אתה בהלם? אתה עדיין חושב שבאר שבע היא עיר עם גמלים אוהלים? ובכן טעית באר שבע מזמן כבר לא כזו (בערך 60 שנה) ד"א בתור מנהל פורומים בתפוז אני לא חושב שתפוז פותחים פורום למי שיש הכי הרבה פיגועים...מאיפה באה היציאה הזאת? לגבי אוהדי הפועל באר שבע....כיום בעיר באר שבע פועלים 2 איצטדיונים...רייסר המשמש את קבות בית"ר באר שבע ואיצטדיון ווסרמיל (זה שנראה מתקופת התורכים) שמשמש את קבוצת הפועל באר שבע כיום עיריית באר שבע נמצאת בשלב המכרז להקמת קריית הספורט באזור הצפוני של העיר בסמוך למכללת קיי. הקומפלקס יכלול איצטדיון כדורגל מודרני בקיבולת של 35000 איש ומסביבות יוקמו אולמות כדורסל ואתלטיקה קלה, מגרשי טניס ועוד... השטח עליו נמצא כרגע אותו איצטדיון מתקופת התורכים ששוה הון תועפות ימכר לקבלן שיהרוס אותו ויבנה על השטח בין 6 ל 8 מגדלי מגורים בגובה של כ20 קומות כ"א

soul18

New member
מהההההההה????????

אני לא מאמינה שהם הולכים להרוס את האיצטדיון אתה בטוח?!?!? איפה שמעת את זה? אתה מתכוון לאיצטדיון שנמצא ליד תחנת הדלק וליד הסופר פארם??? ואיפה בדיוק נמצב האיצדטיון השני?

fireman

New member
בטוח ב100%

תוך 5 שנים האיצטדיון לא יהיה שם האיצטדיון החדש שייבנה ימוקם בסמוך למכללת קיי בקומפלקס שיקרא "קריית הספורט, כיום נמצא ליד מכללת קיי מגרש רייסר שמשמש את קבוצת בית"ר באר שבע

soul18

New member
מתקופה ימי הביניים

מה לא ידעת? האמת שאומרים שהוא נבנה עוד בתקופה של הדינוזאורים ואפילו יש הוכחות תבוא לשם תראה כל מניי עצמות וזכר של דינוזאורים ומה שהכי סבבה שאני יכולה לראות את האיצטדיון מהמרפסת של הדירה שלי....אבל אני כבר לא גרה שם...אולי עוד נחזור סבבה אני הולכת לקרוא לעוד תל אביבניקים להצטרף לפורום

אמרו לך פעם שאתה ממש "נחמד"

פשוט מותק! מה הבעיה שלך עם באר שבע אה אה? יש בעיות לך תתלונן להנהלה! ועם אתה רוצה פורום לתל אביב אולי תפתח בעצמך? אה?

למעלה