אני יש לי רק שאלה...

estherbee

New member
אני יש לי רק שאלה...

שלום לכולם. אני חדשה פה בפורום. מכורה כבדה לשעבר.הזמן שעבר מאז שנגמרה הסדרה הוקדש לגמילה ושיקום. תאמת, ממש הופתעתי לראות שהפורום חי ,קיים ובועט. הרי תיקים גוועה לפני שנים. השאלה שלי היא אם יש באיזשהו מקום שידורים חוזרים? כבר עייפתי מלחפש. שנה טובה חכולם esther

Gilliana

New member
חלילה וחס גוועה!

זו ממש לא הגדרה נכונה, מה גם שהפרק האחרון של הסדרה שודר בארץ בסה"כ לפני שנה וחצי. בכל אופן - כרגע אין שידורים חוזרים בשום תחנה המשדרת בארץ. השידור החוזר האחרון היה של שלושת העונות הראשונות ב-AXN והוא הסתיים לפני כחודשיים. אנו מקווים שבעתיד הקרוב AXN תרכוש את זכויות השידור לשאר העונות ואפילו יש לנו עצומה למען מטרה זו. שנה טובה!

muldercrushed

New member
היי! ברוכה הבאה!!

אני מכורה כבדה בהווה, נצר גאה להורים מכורים לשעבר.. בקשר לשידורים החוזרים, עונות 1-3 שודרו בערוץ axn שלוש פעמים (לפחות לדבריהם, אני ראיתי רק מסביבות תחילת העונה השנייה) והם עוד לא קנו את הזכויות לעונות הבאות. בינתיים את יכולה לחתום על העצומה להחזרת הפרקים בטאגליינס ולקוות לטוב..

Gilliana

New member
ואללה? את דור שני? ../images/Emo45.gif

כל הכבוד! אני חושבת שאת היחידה כאן שהיא דור שני, כל הכבוד!!!

muldercrushed

New member
גאה ביותר!!!

כל הכבוד לך!! את לא לבד!!! הורי המכורים לשעבר הם היחידים שמבינים אותי ואת הנטייה שלי לתיקים (לא כמו אחותי הגדולה שעוד לא הצליחה להבין מה באמת חשוב בחיים..)

ברוכה הבאה..

וגם אני מתנגדת למחשבה שהסדרה גוועה, להפך, היא בועטת (אבל לא חיה).. ואת מוזמנת להשאר, לכתוב ולהנות יחד עם כולנו..

1Shir

New member
היי ברוכה הבאה

אם כבר עייפת מלחפש, אז כנראה שיש לך yes ולא כבלים, כי באמת כפי שכתבו כאן היו המון ש"חים של עונות 1-3 בזמן האחרון וגם עד לפני זמן-מה היה פרק כל שבוע בערוץ סטארוורלד (בלי תרגום..)

למעלה