אני יש לי מה להגיד

יודע ש...

New member
אני יש לי מה להגיד

זה מעצבן אותי שאנשים שפעם היו כאן לא באים יותר ומעצבן אותי שאנשים נחמדים לא נכנסים ומעצבן אותי שבפורומים אחרים יש אנשים מבוזבזים, שיבואו לפה ובלל אני מעוצבן
מה יש? אסור?

למה אתה מתעצבן???

האנשים כאן. אני אישית פזוט לא מוצא כל תקוות חדשות למדינה הזאת. יש לי צו 8 ביד שכל יום דוחים לי אותו וזה סתם מבזבז לי כשעתיים בכל בוקר. אז לא כותבים כי .... יבשה הבאר ואין יותר דמעות וללא מילים נסגרות כל הדלתות. סגול(מתחמק).

מתעקשת על סגול!!!!

יווו געגעתי מאאאאאאאאדדדדד! שולחת לך במשלוח מיוחד כוכב קטן מאיר (דומה לפנס), שיאיר לך את הדרך ויעזור למצוא כמה תקוות חדשות..... והמילים תמיד קיימות, רק שלפעמים הן חמקמקות וקשה לתפוס אותן! ומותר לפעמים להתחמק ולהתערבב בין הצללים, ומותר לעצור בדרך ולשבת על הספסל לשתות כוס מיץ צוף ולנוח... שא ברכה ורק טוב!!!

יודע ש....................

מותר להתעצבן, אבל חבל לבזבז אנרגיות שליליות סתם כך! כל איש הטוב בעיניו יעשה ואנחנו כאן בשביל מי שרוצה שולחת לך כוכבי רוגע ושלווה רק טוב!!!

יודע ש...

New member
תקשיבי חמודנת יקרה

בטח שמותר ולכן אני מתעצבן
איפה כל האנשים איפה זו שרוקדת וזו שמציירת וזו שאוהבת חתולים והילדה ההיא מהבית של השכן? וכל האחרים שתמיד באים? ומה סגול? אם אין מילים אז רק צופים? באיזה שבט אתה?
אני בזה של הטובים ממשיך בעבודה שנמשכת מהלילה ומזה שלפני זה שלפניו איף יום מאושר לכולם

נעלמתקה

New member
או קי יודע ש.... תרגע ובפי בשורה../images/Emo49.gif

עוד שנה עברה לה חלפה לה וממש לא הרגשתי אך גדלתי בשנה יודע ש.... זאת שמציירת התכוונת אלי ? מיד שולחת לך תמונה נחמדה יום מקסים לכם מכל הצבעים בואו ביחד נחגוג את יום הולדתי

הלו הלו הלווווווווווווווו רגעעעעעעע

מה זה כל העצבים האלה?? מי עיצבן אותך שם?????. הלו?????. כבר סיכמנו ואני אחזור על כך שוב, אנשים באים לכאן כשבא להם איש לא חייב לבוא בכוח!!! אז בבקשה להייייירגע... מה דעתך על איזה שעת שינה טובה?? שולחת לך כוכבי רוגע רק טוב!!!

הרוקדת זה כאילו אני?

אני דווקא נכנסת לכאן, אבל ממש לשניות אני עסוקה...אבל ממש. והראש שלי טרוד בהמון דברים אחרים.. בחייאת יודע...התגעגעת אליי? (בקול מפונק...)

יודע ש...

New member
מתפנקת

בטח שאת אז מי? בטח שהתגעגעתי ומה את עסוקה כל כך? אין זמן לקפה? יום פורח

למעלה