זה מעצבן אותי שאנשים שפעם היו כאן לא באים יותר ומעצבן אותי שאנשים נחמדים לא נכנסים ומעצבן אותי שבפורומים אחרים יש אנשים מבוזבזים, שיבואו לפה ובלל אני מעוצבן
האנשים כאן. אני אישית פזוט לא מוצא כל תקוות חדשות למדינה הזאת. יש לי צו 8 ביד שכל יום דוחים לי אותו וזה סתם מבזבז לי כשעתיים בכל בוקר. אז לא כותבים כי .... יבשה הבאר ואין יותר דמעות וללא מילים נסגרות כל הדלתות. סגול(מתחמק).
יווו געגעתי מאאאאאאאאדדדדד! שולחת לך במשלוח מיוחד כוכב קטן מאיר (דומה לפנס), שיאיר לך את הדרך ויעזור למצוא כמה תקוות חדשות..... והמילים תמיד קיימות, רק שלפעמים הן חמקמקות וקשה לתפוס אותן! ומותר לפעמים להתחמק ולהתערבב בין הצללים, ומותר לעצור בדרך ולשבת על הספסל לשתות כוס מיץ צוף ולנוח... שא ברכה ורק טוב!!!
איפה כל האנשים איפה זו שרוקדת וזו שמציירת וזו שאוהבת חתולים והילדה ההיא מהבית של השכן? וכל האחרים שתמיד באים? ומה סגול? אם אין מילים אז רק צופים? באיזה שבט אתה?
אני בזה של הטובים ממשיך בעבודה שנמשכת מהלילה ומזה שלפני זה שלפניו איף יום מאושר לכולם
או קי יודע ש.... תרגע ובפי בשורה../images/Emo49.gif
עוד שנה עברה לה חלפה לה וממש לא הרגשתי אך גדלתי בשנה יודע ש.... זאת שמציירת התכוונת אלי ? מיד שולחת לך תמונה נחמדה יום מקסים לכם מכל הצבעים בואו ביחד נחגוג את יום הולדתי
מה זה כל העצבים האלה?? מי עיצבן אותך שם?????. הלו?????. כבר סיכמנו ואני אחזור על כך שוב, אנשים באים לכאן כשבא להם איש לא חייב לבוא בכוח!!! אז בבקשה להייייירגע... מה דעתך על איזה שעת שינה טובה?? שולחת לך כוכבי רוגע רק טוב!!!