יכולה גם יכולה...
אין לכעוס על בורות מלבד בורות מרצון. מכיון ששאלת ברור שאת סקרנית ורוצה לדעת, וזה בריא ורצוי! אז ראשית אני מודיע לך עכשיו - שיתבייש הנשאל ולא השואל! אז ננסה לענות נקודה נקודה. מה לעשות חוץ מסקס? אפשר לשחק דוקים או טאקי, לאסוף בולים או להכין רוסטביף. יותר לענין (כי אנחנו בפורום סקס), אפשר ללטף, לחבק, לעסות עם הידיים או בעוד איברים(...), לגרות במגע, להתקלח ביחד, לרקוד מול בן הזוג בצורה סקסית, סטריפטיז, לשחק סטריפ פוקר/מונופול/תופסת/יאצי, לבשל ביחד עם סינרים בלבד, ללקק באזורים פחות "אינטימיים" מהברורים מאליהם ולגלות דברים חדשים על בן הזוג, לחלוק פנטזיות, להמציא סיטואציות ומשחקי תפקידים, לשלוח ידיים במקום ציבורי ולהתגרות מהמחשבה שרואים או עלולים לראות אתכם, לדגדג, לצפות ביחד בסרט ארוטי או פורנוגראפי (לפי הטעם), למצוא חוף פרטי ולהתרוצץ בעירום בתוך המים ובחוץ, לאונן אחד מול השני, לקשור את בן/בת הזוג בבד רך ולעשות מולו (או לגופו) משהו סקסי שירתיח את הדם בגלל שאי אפשר לגעת, להתקשר בזמן העבודה ולחרמן את בן הזוג בטלפון או לפלוש לעירק. (הכל תלוי את מי שואלים. לא תאמיני מה מהרשימה מדליק את ג'ורג' בוש). יחסי מין מלאים וחלקיים: אם שואלים את קלינטון הרי מציצה איננה סקס בכלל. אבל ברצינות - יש כאן הגדרה משפטית שאני לא בטוח מה היא (חפשי אולי בפורום חוק ומשפט), אבל אני מנחש שההגדרה היא בערך כך: יחסים מלאים הם יחסים שבהם הגבר חודר עם הפין אל הנרתיק או פי הטבעת (אין לי מושג מה קורה במקרה של שתי נשים או שימוש בדילדו). "יחסים חלקיים" מקיף בוודאי כל מגע פיסי, עם או בלי בגדים, שנועד לגרום הנאה מינית לאחד או שני הצדדים. זה כולל מישושים אינטנסיביים, מין אורלי, וכדומה. שתי ההגדרות האלו יבשות ומשתנות בין אדם לאדם, כי יש מי שמפיקות הנאה מינית גופנית של ממש מעיסוי ברגליים או נשיכה קלה בתנוך, מי אנחנו שנקבע שבשבילה זה לא מיני? התשובה על זה מאוד אישית. האם מפריע לגבר בקשות ישירות למין בכלל ולמין אורלי בפרט? תשובה אישית - לא מפריע לי בכלל, הלוואי עלי! בקשי כל יום! תשובה כללית - לגברים רבים יש אגו מאוד פגיע ועלול להתפוצץ כמו בלון, והם עלולים לקחת מאד קשה הערות על הביצועים שלהם במיטה. יש כאלו שילכו רחוק עד כדי לפרש בקשה מהאישה למשהו מסוים או הוראות ביצוע כאילו היו ביקורת שלילית. אידיוטים. אין לי מה להגיד. מין זה דבר אינטימי אז ברור שיש פגיעות, אבל מצד שני אסור לבוא נפוחים בידיעות מהבית בלי לתת לצד השני להתבטא. לכל אחד הגוף שונה לגמרי, ובין בחורות ההבדלים עוד הרבה יותר תהומיים. אזורי רגישות שונים, או רמות מגע שונות. הכרתי בחורות שלא סבלו לתת או לקבל מין אורלי, ואחרות שלא יכולות להנות משום מגע אחר. יש כאלו שאוהבות נשיכות ואפילו נשיכות חזקות בפיטמה, ואחרות שמגע של אצבע במקום לשון כבר מקפיץ אותן מכאב. ועוד סוד שהרבה נשים אפילו לא מודעות לו בעצמן - האזורים הרגישים האלו (אירוגניים בספרות הלועזית) עלולים להשתנות במהלך המחזור ועם הגיל. מי שיודע ואוהב לחקור את הגוף של בת זוגו יודע כבר איפה ואיך וכמה לגעת בזמנים השונים של החודש. אין כאן שום טלפאתיה. את חייבת להעביר לו את המידע על מה ואיך עושה לך טוב. אם הוא לא יודע להרגיש את תגובות הגוף ולהקשיב מתי את מתנשפת מכיף ומתי משעמום, אז צריך להציע במילים. כיוון שאת רק מתחילה להכיר את העולם הזה ואיך הגוף שלך בסיטואציות האלו, זה בסדר גמור גם לנסות דברים ולהתחרט. לדבר זה חשוב, בכל מקרה
למה רצוי משחק מקדים? יש כל מיני סיבות. קודם כל זה כיף. אפשר לגרות ולהתגרות יותר זמן וככה מושכים את ההנאה. למצב הרוח המגורה יש השפעה על ההנאה הפיסית (לא לשכוח, האיבר הכי חשוב בסקס נמצא בין האוזניים ולא בין הרגליים!). יותר מזה - הגבר מסוגל להתגרות, לקבל זיקפה ב20 שניות ולקפוץ למשגל, אבל אישה צריכה קצת מצב רוח וקצת רטיבות בנרתיק. נשיקות ונגיעות או ריקוד צמוד, להפשיט אחד את השני לאט ועם מישושים רבי משמעות, כל דבר שמגרה אותך ואותו זה משחק מקדים. רעיונות אני מקווה שקיבלת כבר משאר התשובה לעיל... מילה אחרונה של אחריות - כיף ללמוד ולגלות, אבל לזכור שעם כל הסקרנות וההתלהבות הצעירה, יש דברים בסיסיים והכרחיים שאסור לוותר עליהם - בדיקה פעם בשנה אצל גניקולוג, קונדום בכל מגע עם חדירה, בדיקת איידס ושאר מרעין בישין מדי כמה שנים, סתם כדי לדעת (לא עולה כסף בקופות החולים). הכי חשוב לא להתבייש. לא להתבייש לשאול, לא להתבייש לדאוג לעצמך ובריאותך. לא להתבייש מלהתייעץ עם רופאים (יש חסינות! לא ירוצו לספר להוריך!), לא להסכים לדברים שלא נעימים לך או מפחידים אותך. מאחל לך הרבה שנות הנאה וגילוי!