אני יכולה לשאול אתכם שאלה קצת

אני יכולה לשאול אתכם שאלה קצת

ית? אתם חושבים שלאנה היא יפה? כאילו, אני יודעת שהיא אמורה להיות..... היא נחשבת יפה? יעני, יש לה קצת יותר מדי עיוותים, לא? טוב, זה כנראה בגלל החצי הסיני שלה..... יש לה חן והכל, אבל..... יש בה עיוותים לא? עיוותים מוגזמים? או שאולי פשוט זה חלק מהייחוד שלה?

לפי דעתי...

היא לא יפה, היא מהממת
באמת יש לה תוספת מיוחדות בגלל החצי הסיני שבה... אבל זה עוד יותר מייפה אותה...

אוקי. זאת דעה אחת.

יש מישהו בפורום שיכול להגיד לי בכנות שהיא לא הכי מוצאת חן בעיניו? מישהו שיכול להגיד לי, שהיא בסדר וזהו. או אולי אפילו מכוערת, כי אני לא רואה בעיה להוציא את הכיעור שבה... אבל זאת רק אני... אולי אני מקנאה?
ואני דנה עליה יותר מדי...

כן בטח

ברור שאני מורן, האין בכולנו יש מעט מורנים קטנים? כי אני מורן וגם אתה מורן! כולנו מורן! ולא, יש לי שם אחר בפעם האחרונה שבדקתי...

Iris cream

New member
אוף אתם כל כך טיפשים!

צחי, אני מתפלאת עלייך! אתה מנהל!!! אתם לא יודעים שאין לה חצי סיני! היא חצי אינדונזית (אמא שלה) וחצי הולנדית (אבא שלה) וצחי, בגלל שאתה מנהל הייתי חושבת שתסתכל במאמרים, טאג ליין, או שירשור דיי ארוך...

Iris cream

New member
אוף....מצטערת על ההקפת עצבים.

זה מה שקורה אחריי שעומדים 3 שעות עם עקבים ומסתכלים על מופע ג´אז משעמם... אל תנסו את זה בבית. או בכל מקום אחר.

טוב מה את רוצה../images/Emo35.gif

כל אחד בא ואומר שהיא סינית, או הולנדית, ואני כבר מזה מתבלבל
כדי שלא ירשמו לי הודעות בדיוק כמו שאת רשמת

Lizz

New member
לא הייתי אומרת "מכוערת"

היא יפה, אבל באופן בובתי. יפה מאוד אפילו, אבל לא מושכת, בגלל שאין בה משהו... מיוחד. קשה לי להסביר. ממש לא מעוותת, להפך, חסרת עיוותים באופן מטריד. ואני דווקא תומכת באסיאתיות בד"כ ;)

Nagini Potter

New member
לדעתי....../images/Emo176.gif

יכול להיות שמה שאני חושבת לא נחשב כי אני בת, אבל לדעתי היא לא כל כך יפה... כאילו, היא כן יפה, אבל מרוב שהיא יפה היא כבר לא יפה. זה כמו שאם תשימו את היד במים רותחים, יש איזו טמפרטורה שמרוב שהם חמים אי אפשר לדעת בדיוק אם הם חמים או קרים. היא יפה בצורה מוזרה.... זה נראה נורא לא טבעי, וזה מטריד.... Nagini Potter

Outlast

New member
בעיניי היא מהממת, אבל- ../images/Emo181.gif

אולי זה משהו מהדמות שגורם לזה, אבל יש בה משהו מעצבן, בפרצופים וכאלה. חוץ מזה, מבחינת יופי לבד, יש משהו שמפריע לי באף שלה, משהו מוזר...
אבל זו כבר קטנוניות של בנות קנאיות (
), היא באמת מהממת...

חן פילן

New member
היא יפה מאוד!!!!

ונכון יש דעות שבגלל שאמא של אינדונזית וכול זה.... אבל בנינו .. מי יאמר שהיא לא יפה?

sprites touch

New member
לאנה יפה אבל...

היא משעממת, היא נראית כמו כל american teen(למרות שבפרק האחרון ששודר...) אני מעדיף את קלואי, יש בה איזשהו חן.

LimiMimi

New member
היא מהממת..

אין לה שום עיוותים מוגזמים..ומה הקשר ל"חצי הסיני שלה"? זה מה שהורס? NOT

למעלה