אני יכולה חיבוק..? אני מרגישה ככ חרא.. אני מצטערת שפתחתי נושא חדש... נפרדנו...אחרי שנה וחצי...
L Lp Fairy New member 11/5/07 #1 אני יכולה חיבוק..? אני מרגישה ככ חרא.. אני מצטערת שפתחתי נושא חדש... נפרדנו...אחרי שנה וחצי...
L Lp Fairy New member 11/5/07 #5 לאלאלאלא לא חיבוק עצוב..! חיבוק שמח..! אל תהיי עצובה...יהיה בסדר..[=
L LPfan12 New member 11/5/07 #3 כנסי. משתתף בצערך.. אבל יבואו עוד הרבה =] תחייכי,תצחקי, ותכירי מלא בנים אחרים שיותר טובים ממנו!!
P pookacha1 New member 11/5/07 #8 ../images/Emo85.gif אויי רעות!! ../images/Emo24.gif חמודה.. יהיה בסדר. אוהבתותך!!
S SAMAR New member 12/5/07 #9 ../images/Emo203.gif בשבילך יפתי, שירשור שלם אוהפתותך כ"כ ומתגעגעת נורא חיבוק| חיבוק| חיבוק|
G GIANTG New member 12/5/07 #12 חליקקקק... אהבה זה לא הכל בחיים... עכשיו יש לך זמן לעשות דברים שלא היה לך זמן לעשות כשהייתם יחד, לפחות עד שיבוא בחורצ'יק חדש לשכונה (לא יקח הרבה זמן).
חליקקקק... אהבה זה לא הכל בחיים... עכשיו יש לך זמן לעשות דברים שלא היה לך זמן לעשות כשהייתם יחד, לפחות עד שיבוא בחורצ'יק חדש לשכונה (לא יקח הרבה זמן).
H hitchhiker218 New member 13/5/07 #13 אויי לא נורא! זה יעבור... ויבואו אחרים... אני לא הכי טובה בכל הקטע של העידוד אבל אני מנסה.. כי אילו שזה קקה ומעצבן חייבים לעבור הלאה
אויי לא נורא! זה יעבור... ויבואו אחרים... אני לא הכי טובה בכל הקטע של העידוד אבל אני מנסה.. כי אילו שזה קקה ומעצבן חייבים לעבור הלאה