אני יושבת פה...

The Cat Woman

New member
אני יושבת פה...../images/Emo15.gif

וחושבת על איזשהו נושא שיכול להלהיב את הפורום ולפתוח שירשורים מפלצתיים או לפחות לתת לפורום קצת חיים... ולבסוף עלה לי רעיון לראש! כבר הרבה זמן שאני שומעת על "ליידי סטייל" ואני לא ממש מבינה או יודעת במה מדובר... יש למישהו הסברים? ולא, אל תשלחו אותי לקישורים, המטרה פה היא שיהיה נושא לדבר ואם על הדרך תסבירו לי גם מזה ליידי סטייל זה יהיה נחמד
טוב, אז הביעו דיעות- בעד/ נגד שימוש בליידי סטייל? (אני ממש לא מבינה על מה אני מדברת, תיקונים יתקבלו בברכה).

Lechko

New member
חחח

אשקלון!
אני הולך לחטוף על הראש על ההודעה הזאת אבל שיהיה
בפריפריות ליידי סטייל זה העפת יד למעלה... בת"א זה 40 שיעורים עם שרונה, ולא משנה מה היא עושה בשיעורים האלה. בעקרון זה הסגנון של הבחורה בריקוד, בין אם זה בחלקים שהיא רוקדת עם הבן למשל: זיהוי בחורות שלקחו קורס של שרונה - מושכות אחורה את רגל ימין בכל קרוס באדי, זיהוי בחורות שלקחו קורס של סיגל - העפות ידיים, ליטופים של השער וכו'. בנוסף לסגנון תוך כדי הריקוד זו גם היכולת של הבחורה לעשות שיינס (כמעט כתבתי לאלתר, הלוואי על כולנו) - עבודת רגליים, כשהבן לא מוביל אותה או יציאות נחמדות אחרות כשלבן יש תפקיד. אני בעד ליידי סטייל והרבה, כל עוד הוא בא במקום במוזיקה ולא בחורה שדופקת איזה ברייק על שיר של פולו מונטאנייז וכל עוד הוא בא מהבחורה ולא ממי שלימד אותה... כל עוד אתן מאלתרות, יש לכן את זה. ואם את באה לפסטיבל, את כבר תראי הרבה מזה.

XUXA141

New member
הבעיה עם אלה שלמדו...

שיש בנות שתוקעות את זה מליון פעם בכל דבר, ואז אתה רואה בחורה רוקדת וכל שניה מלטפת את השיער, אבל ממש כל שניה, כמו רובוט. מעבר לזה, אם ממש צפוף, הקטע של להרים את היד ולעשות "כאילו שאת מחזיקה ביצה" פשוט יכול להוציא למישהו עיין בטעות...

reina1

New member
אח אח אלכס חולה עליך!

טוב תשמע חוץ מזה שבמידה מסויימת יש גבול לכמה מקוריות אפשר להיות בסלסה (שאפילו צעדי הבסיס בהם אם חושבים על זה הם המצאה של מישהו אחר), אתה צודק.
ואני באה מרקע של היפ הופ אז התנועות שלי די נקיות ואני לא עושה המון מזה. מרגיז אותי שבסדנאות מסטרים סגנון LA מלמדים גם בדיוק מה התנועה שצריכה לבוא בסטיילינג, מה שגומר לזה את כל הכיף, כי ברגע שמישהו אומר לי איך "לקשט" את הריקוד שלי בסגנון שהוא לא שלי זה כבר מתחיל לעצבן. אני אוהבת שיינס מאוד מאוד, וגם סטיילינג, אבל לפעמים זה נעשה כזה פדנטי ויבש ומיותר שאי אפשר יותר, ואני מוצאת את עצמי יושבת בצד לכמה דקות כדי להירגע ולהחזיר את החיוך לפנים.

Lechko

New member
חחח

אשקלון!
אני הולך לחטוף על הראש על ההודעה הזאת אבל שיהיה
בפריפריות ליידי סטייל זה העפת יד למעלה... בת"א זה 40 שיעורים עם שרונה, ולא משנה מה היא עושה בשיעורים האלה. בעקרון זה הסגנון של הבחורה בריקוד, בין אם זה בחלקים שהיא רוקדת עם הבן למשל: זיהוי בחורות שלקחו קורס של שרונה - מושכות אחורה את רגל ימין בכל קרוס באדי, זיהוי בחורות שלקחו קורס של סיגל - העפות ידיים, ליטופים של השער וכו'. בנוסף לסגנון תוך כדי הריקוד זו גם היכולת של הבחורה לעשות שיינס (כמעט כתבתי לאלתר, הלוואי על כולנו) - עבודת רגליים, כשהבן לא מוביל אותה או יציאות נחמדות אחרות כשלבן יש תפקיד. אני בעד ליידי סטייל והרבה, כל עוד הוא בא במקום במוזיקה ולא בחורה שדופקת איזה ברייק על שיר של פולו מונטאנייז וכל עוד הוא בא מהבחורה ולא ממי שלימד אותה... כל עוד אתן מאלתרות, יש לכן את זה. ואם את באה לפסטיבל, את כבר תראי הרבה מזה.

The Cat Woman

New member
אוקי...../images/Emo15.gif

אז זה בעצם כל ה"וריאציות" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) של הבת, כל מני תנועות גוף וכאלה שלא קשורים להובלה של הבן... ודרך אגב, יש את זה פה באשקלון אבל לא כולן עושות את זה. פשוט לא מלמדים את זה פה, אז מי שעושה את זה- למדה את זה איפשהו או שהיא סתם מאלתרת (כמוני לעיתים רחוקות ונדירות מאוד! מאחר ואין לי מושג בזה...) וכן, אני באה לפסיטבל... שאני אחמיץ דבר שכזה?? אין מצב

The Cat Woman

New member
בקשר לליידי סטייל....../images/Emo15.gif

כשהייתי בפסטיבל- הלכתי לשיעור של מאיה בוסקילה (שאגב- רוקדת מדהים לדעתי!). יותר נכון אם אני אדייק ואומר שהגעתי 10 דקות בערך לפני שהסתיים השיעור ולמדתי את כל התנועות במשהו כמו 5 דקות... עד עכשיו אני זוכרת הכל אבל פאק, זה ארוך! כאילו- הבן זוג יכול ללכת ולחזור 300 פעם ואני עדיין יעשה את הוריאציה! בכל מקרה, למדתי את כל התנועות שצריך לעשות... זה נחמד אבל לא נראה לי שאני אשתמש בזה ממש... לדעתי זה מיותר למרות שאפשר לשלב צעדים מיוחדים ומדי פעם תנועת יד קדימה/הצידה, ליטוף של השיער, ליטוף של הגוף וכד' אבל יש בנות שעושות את זה פשוט כל שניה וזאת כבר היסחפות לגמרי! וזה לא נראה יפה!

למעלה