אני יורד לאילת

john deere5

New member
אני יורד לאילת

שלום לכולם אני רוצה לרדת לעבוד באילת ולחפש עבודה, אני טבח סושימן ומלצר (זה הנסיון כאילו) אני יורד לבדי ורציתי לשאול אם מישהו פעם עשה סיבוב חיפוש עבודה באילת במלונות וכאלה. אני לא יודע איפה לישון בלילה הראשון ואיפה לשים את התיק שאני יורד מהאוטובוס (ב7 בבוקר בערך) יש למישהו המלצות מה לעשות ואיך להסתדר על מגורים בימים הראשונים? תודה מראש

rasmus girl1

New member
עד כמה שידוע לי,

בית החייל באילת זמין גם לחיילים עד חודש אחרי השחרור שלהם..תתקשר לברר.. ובשביל מה ללכת עד אילת רק בשביל לעשות שם סיבוב? בכל חור בעיתון אני רואה שמלונות זה וזה באילת צריכים עובדים,הכי פשוט תתקשר לכל המלונות האלו [באמת שבכל עיתון סופ"ש ארצי רשום וגם בעיתונים שחילקו בכנס משתחררים] ותקבע פשוט עם כולם ראיון עבודה או משהו לאותו יום.

john deere5

New member
כן זה מה שעשיתי

אבל אני לא יודע איפה לשים את התיק ביום הראשון שלי שם חחחח אני לא אלך עם התיק לראיונות

814

New member
יש בתחנה המרכזית שמירת חפצים פרטי לא של אגד

תחכה עד הערב אולי יש פה אנשים שהיו בזמן האחרון באילת ויכולים לתת לך יותר פרטים או פתרונות אחרים

Haunted

New member
אתה צריך להגיע קצת יותר מתוכנן

באילת לא חסר למצוא עבודה. אני מציע לך להזמין מקום מראש באכסניה כלשהי\מלון דירות עד שתתאפס על עצמך.

john deere5

New member
לא יקר מדיי?

מה זה מלון דירות? הכי טוב לזרוםםםםם :) :) להסתדר בשטחחחחח

עזוב אותך

למה כל התכנון הזה,פשוט תרד לאילת עם כסף ויהיה לך מה שאתה רוצה,איך שתרד בתחנה מרכזית יקבלו את פניך 4 אם לא יותר שוכרי דירות ,והם יקחו אותך עד לדירה במידה ולא הסתדרת איתם יש מול התחנה מרכזית כמה אכסניות ומלוניות שם תוכל למצוא משהו בזול ואם לא אז בקרבת מקום יש עוד כמה אסניות מלונות והכל תיסגור איתם על חדר ותלך לאזור הקניון איפה שהמלונות שם תכנס מלון מלון ותשאל תיקח איתך הרבה העתקים של קורות חיים ותתחיל לפזר יש לך גם מלא מלונות בכביש של מרידיאן לכיוון חייל הים עד לגבול מצרים בכל הכביש הזה,אני בטוח שתמצא עבודה מהר מאוד,יש עבודות עם מגורים ויש כאלה בלי ואם תמצא בלי פשוט תדבר עם אלה בתחנה מרכזית ההם ששוכרים דירות ,אני מצאתי משהו ב 1500 שקל לחודש וזה היה סתם ששאלתי את זה שלקחתי ממנו דירה לכמה ימים ויש עוד מלא מלא אפשרויות אז כל מה שאתה צריך זה קצת כסף ומצב רוח סביר והכל יהיה בסדר זה כולה אילת אין לך מה להכין תוכנית מראש

למעלה