אני יוצא מן הארון
גם אני פליט אייטיז. אני מציץ פה כבר כמה זמן אבל לא מצאתי מקום להגיד משהו כי לא היה לי.. קצת קשה לי עם העובדה שדברים כמו סוזי, טוקסידו מון ואן קלארק דרים בכפיפה אחת ותחת קורת גג אחת עם מייקל ג´קסון ומדונה. זה נכון שכרונולוגית יש בכך טעם אבל ראבק, לפחות אז, מי ששמע את הראשונים ודומיהם נטה לסבול מעוויתות קשות כשנתקל באחרונים. אז עברו השנים אבל עדיין קשה לי... תתייחסו בהבנה
תיקון קטן למשהו מלמטה - הליקוויד בשום אופן לא היה פעיל ב-81. לגבי הפינגווין אני לא סגור. אני התחלתי להסתובב באזורים האלה ב-82/3. עוד דבר קטן. לי, אישית קשה להתייחס בכבוד ובאופן ענייני לדברים שאותם קולות מן העבר מעלים ומביאים כיום. אני יודע שניק קרשאו הוציא משהו לא מזמן ואפילו שמעתי קצת. היה לו גם משהו אקוסטי שהיה די נחמד אבל אני חושש שלו ולרוב הדמויות מן התקופה ההיא אין מה לחדש לעולם והם ניזונים בעיקר מגל הנוסטאלגיה ששוטף את העולם. כן, זה קורה גם בחו"ל, לפחות באירופה. חזרתי לא מזמן משם וראיתי שהרכבים שחשבתי שפגו מן העולם שבים וצצים... אותי זה קצת מצחיק. למרות כל הנאמר, אני מכבד את רצונם וצרכיהם של האחרים פה ובכלל, לצרוך את הדברים האלה גם כיום. אז אנא, אל תציפו אותי בת´רדים מלאי ביקורת ונאצה של מעריצי מדונה לדורותיהם
יום טוב לכולכם.
גם אני פליט אייטיז. אני מציץ פה כבר כמה זמן אבל לא מצאתי מקום להגיד משהו כי לא היה לי.. קצת קשה לי עם העובדה שדברים כמו סוזי, טוקסידו מון ואן קלארק דרים בכפיפה אחת ותחת קורת גג אחת עם מייקל ג´קסון ומדונה. זה נכון שכרונולוגית יש בכך טעם אבל ראבק, לפחות אז, מי ששמע את הראשונים ודומיהם נטה לסבול מעוויתות קשות כשנתקל באחרונים. אז עברו השנים אבל עדיין קשה לי... תתייחסו בהבנה