אני יודע

FireZeroX

New member
אני יודע

שאני אולי אהפוך את הפורום לבלתי נסבל לכמה אנשים, אבל אני אישית מאוד נהנה מהפורום המשותף: שליש דיבורים על דרגון בול זי (הנושא של הפורום עצמו) ושני שליש של חירבון מצחוק מהריב של "גוקו ססג2 נגד העולם. מצידי, תמשיכו, אני אהנה בכל מקרה! תמונה: DBZ נגד פוקמון (למי ששיחק במשחקי ג"ב)

gokussj2

New member
אני לא מתפלא שאתה נהנה מכל אלה

אתה בא מפורום ערוץ הילדים ושם אתה רגיל לילדים קטנים שמחטטים באף ושואלים למה מקיטה כזה רע,אז בטח שאתה רגיל לרמה כזאת של שיחה שמנוהלת באותה רמה יחד עם מה שקורה שם. כשיש לך כאלה שאני לא אנקוב בשמם שמפזרים פה איומים ועסוקים כל היום בלחפש אחרים ומה הם כותבים אז בטח שהרמה ירודה.

FireZeroX

New member
איך הגעת?! מה הקשר?!

שתי הסיבות היחידות שאני רואה ערוץ הילדים הם בגלל שיש שם אנימציה סינית, ובגלל שאורלי תגר מדובבת שם (קול של מלאך)... אנימה שולט... ד"א וג'יטה לא היה וג'יטה אם הוא לא היה רע, אז אתה, וכל הילדים שמחטטים באף בטח תופתעו לשמוע (אני כבר הופתעתי) אם עוד לא שמעתם שבפרק 271 (ספיריט בומב טריומפאנט) (את זה חייבים לזכור) בוו גוקו הורג את בו, הוא מרים אגודל לוג'יטה ווג'יטה, מהצד שלו, מחזיר לו אגודל ושניהם צוחקים צחוק מתגלגל!! אה, ומחר הפרק של סופר בוו!! Good:"who are you?" Bad:"tell me who you are first!" Good:"me buu, majin buu!" Bad:"no, IM buu you fool!" Both:arghhhhh

למעלה